Glaslook Naamplaten


Glaslook naamplaten lijken op echt glas maar dat is het niet. Ook zijn deze borden te bestellen met RVS of gebrokkeld. Wij hebben daarom deze categorie verdeeld in 3 sub categorieën om het zo overzichtelijk mogelijk te maken.

Glaslook met RVS
Glaslook met RVS kunt u zowel als voorplaat of met achterplaat bestellen. U heeft de keuze uit 6 verschillende kleuren en kunt uw eigen lettertype kiezen. Ook krijgt u bij levering een rvs bevestiging. Bij de meeste naamborden kunt u ook een uitlijning van de tekst selecteren. Voor ieder zit er wat tussen.

Glaslook gebrokkeld/gemateerd
Wist u dat de meeste van onze gebrokkelde en gemateerde naamborden al in 3 dagen zijn geleverd? De levertijd is 3 tot 7 werkdagen maar meestal is uw naambord in 3 dagen al in huis. Ook bij onze Gebrokkelde of gemateerde naamborden krijgt u een luxe rvs bevestigings-set geleverd. U heeft zelf de keuze of uw huisnummer boven of onder de tekst komt te staan.

Overige modellen Glaslook
In onze categorie overige modellen van Glaslook vindt u modellen die niet in een categorie passen omdat deze uniek zijn in hun soort. Onze modellen zijn 0.8 millimeter of 1.5 millimeter dik en steken dus niet tever uit. En niet te vergeten: U krijgt bij deze soort ook de unieke RVS bevestigingsset.

Heeft u verder nog vragen? Wij staan voor u klaar via onze telefoon, 0251-241364. Ook kunt u ons een mail sturen naar info@naambordkopen.nl en indien de Chat aanwezig is kunt u rechts onder live chatten.