Huisnummers


Naambordkopen.nl heeft een van de grootste asortimenten met huisnummers van Europa. U kunt bij ons zowel Leisteen, Emaille als RVS en Glaslook krijgen.

Leisteen Huisnummers
Wij zijn de grootste leverancier van Leisteen huisnummers in Europa. Daardoor hebben wij de juiste vakmensen klaar staan om voor u een naambord te maken. De tekstkleur wordt ingelasert op uw naambord en is lichtgrijs. In combinatie met de achtergrondkleur van het steen geeft dit een perfect plaatje!

Emaille huisnummers
Emaille huisnummers hebben wij onderverdeeld in 4 verschillende categorieën. U heeft keuze uit gebold, oor, ovaal en moderne huisnummers. Neem gerust een kijkje door op de links te klikken.

RVS en messing huisnummers
Al onze rvs en messing huisnummers kunt u los bestellen. Door 2 bestellingen te plaatsen en deze aan elkaar te koppelen betaald u slechts 1x de verzendkosten en wordt de verzending in 1x naar u opgestuurd. U kunt kiezen uit een cijfer van 0 tot 9 en een letter van A tot E.

Kuststof huisnummers
Onze kunststof huisnummers kunt u in 3 verschillende afmetingen bestellen. 10 x 10, 12 x 12 of 15 x 15 centimeter. Ook heeft u keuze uit de kleuren combinatie van het bord.

Heeft u verder nog vragen? Wij staan voor u klaar via onze telefoon, 0251-241364. Ook kunt u ons een mail sturen naar info@naambordkopen.nl en indien de Chat aanwezig is kunt u rechts onder live chatten.