RVS Naamborden


Onze RVS Naamborden zijn in alle soorten en maten te krijgen. Van RVS met Plexiglas tot bordjes voor een brievenbus.
Wij hebben onze RVS naamborden ondergedeeld in 4 overzichtelijke categorie├źn.

RVS naamborden gebogen
Bij onze RVS gebogen naamborden heeft u keuze uit veel lettertypes. Ook kunt u zelf aangeven hoe u de indeling van uw naambord wilt. Doordat het naambord een bindende sluiting heeft vallen de schroeven aan de buitenkant niet te zien!

RVS naamplaatjes voor de deur en brievenbus
De tekst van de RVS naamplaatjes voor de deur en/of brievenbus wordt in het zwart op het naambord gelasert. Ook bij dit bord kunt u zelf een indeling doorgeven via het veld Opmerkingen. U heeft de keuze uit gaatjes voor schroeven of zelftape. Deze soort naamborden zijn zeer flexibel doordat deze in vrijwel elke maat te maken zijn. Stuur een emailtje naar info@naambordkopen.nl, bel ons op 0251-241364 of, indien aanwezig, stuur een chatbericht en ontvang direct een prijsopgave!

RVS met fraaie achterplaat
Uniek aan de borden met fraaie achterplaat is de kleur van de achterplaat. Deze borden zijn uniek in hun soort en daarbij kunt u bijna zeker zijn dat uw naambord opvalt. De RVS borden met achterplaat worden tussen de 2 en 4 werkdagen geleverd en zijn daarom snel in huis. Deze naamborden worden vinyl beletterd.

RVS achterplaat met plexiglas voorplaat
De RVS naamborden met plexiglas voorplaat is er voor de mensen die niet kunnen kiezen tussen RVS en plexiglas, maar ook voor de mensen die een uniek naambord willen. Vrijwel elke tekstkleur is mogelijk hierbij en ook de uitlijning kunt u zelf aangeven. Een uniek naambord besteld u bij Naambordkopen.nl!

Heeft u verder nog vragen? Wij staan voor u klaar via onze telefoon, 0251-241364. Ook kunt u ons een mail sturen naar info@naambordkopen.nl en indien de Chat aanwezig is kunt u rechts onder live chatten.