Natuurstenen huisnummers

Natuurstenen huisnummers: unieke en duurzame bordjes

Als je op zoek bent naar een huisnummer dat lang mooi blijft en uniek is, dan is een natuurstenen huisnummer misschien wel iets voor jou. Iedere natuursteen heeft zijn eigen karakter door zijn unieke structuur. De natuurstenen huisnummers van Naambordkopen.nl zijn gemaakt van Belgisch hardsteen of leisteen. Deze materialen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Belgisch hardsteen huisnummers

De hardstenen huisnummers worden gemaakt met behulp van een lasertechniek. Hierdoor blijft het huisnummer langdurig zichtbaar en behoudt het zijn unieke uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen en vormen zoals rechthoekig, vierkant of ovaal en diverse lettertypes. Het hardstenen huisnummerbordje kan bevestigd worden met behulp van dopjes of met lijm aan de achterkant.

Leistenen huisnummers

Een leistenen huisnummer heeft een dikte van 8mm en is gemaakt van geborsteld RVS. Leisteen heeft een donkergrijze kleur en geeft het huisnummerbordje een elegante uitstraling. Het leistenen huisnummer kan bevestigd worden met dopjes of lijm aan de achterkant.

Snel en gemakkelijk bestellen

Bij Naambordkopen.nl bestel je snel en gemakkelijk jouw natuurstenen huisnummer. Je kunt jouw huisnummerbordje volledig personaliseren en eventueel een voorbeeld bekijken voordat je bestelt. Jouw huisnummerbordje binnen 3-5 werkdagen geleverd. Bovendien bieden wij een uitstekende klantenservice en denken wij graag met je mee om jouw ideale huisnummerbordje te realiseren.

Lees verder

Veelgestelde vragen over Natuurstenen huisnummers

Dat ligt aan het bordje. Meestal worden de natuurstenen huisnummers voorzien van onzichtbare bevestiging. Dit wordt ookwel het "mannetje-vrouwtje" systeem genoemd. Ook wel bekend als een "tand-en-groef" of "pen-en-gat" systeem. Het wordt vaak gebruikt voor het ophangen van naamborden of andere, wat zwaardere huisnummers.

Het systeem bestaat uit een mannelijk deel en een vrouwelijk deel die in elkaar passen om een stevige verbinding te vormen. Het mannelijke deel bestaat uit een verhoogde rand, ook wel een pen of tand genoemd, die uitsteekt van het oppervlak van het naambord. Het vrouwelijke deel bestaat uit een uitsparing, ook wel een gat of groef genoemd, dat is uitgesneden in het oppervlak van het huisnummer. Het vrouwelijke deel is zo ontworpen dat het perfect past bij het mannelijke deel, waardoor ze in elkaar kunnen schuiven.

Het mannetje-vrouwtje systeem biedt verschillende voordelen voor het ophangen van naamborden. Ten eerste zorgt het voor een veilige en stevige bevestiging, omdat de delen in elkaar grijpen en voorkomen dat het naambord gemakkelijk verschuift of van de muur valt. Het zorgt ook voor een nette en professionele uitstraling, omdat er geen zichtbare bevestigingsmiddelen zoals schroeven of spijkers nodig zijn.

Om een naambord met een mannetje-vrouwtje systeem op te hangen, moet het mannelijke deel van het naambord worden uitgelijnd met het vrouwelijke deel dat aan de muur of het bevestigingsoppervlak is bevestigd. De delen worden vervolgens samengevoegd, waarbij het mannelijke deel stevig in het vrouwelijke deel wordt geschoven totdat ze stevig op hun plaats zitten.

Ja-en-nee. Je kunt natuurlijk 2 dezelfde bordjes bestellen. Maar alle bordjes zijn uniek. Kleine kleur variaties in natuursteen kunnen voorkomen.

Leisteen is een natuurlijk gesteente. Het is een metamorf gesteente dat wordt gevormd door de transformatie van klei- of modderachtige sedimenten onder hoge druk en temperatuur in de aardkorst. Leisteen heeft een kenmerkende gelaagde structuur en wordt gewaardeerd om zijn esthetische aantrekkingskracht, duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden. Perfect dus voor naamborden en huisnummers! De kleuren van leisteen variëren, afhankelijk van de mineralen en organische stoffen die aanwezig zijn tijdens de vorming ervan. Onze leisteen huisnummers zijn veelal grijs en zwart.

Top