Emaille huisnummers

Ontdek de voordelen van een huisnummer van emaille

Een emaille huisnummer is een uniek en stijlvol naambordje voor op je huis. Het emaille materiaal is namelijk een beschermlaag van gesmolten glas aangebracht op metaal om deze te beschermen tegen corrosie. Hierdoor is het materiaal glad, onbrandbaar, weerbestendig en bestand tegen verkleuring. Ideaal voor het Hollandse weer! Daarnaast geeft een huisnummer van emaille een nostalgisch effect dat past bij zowel moderne als klassieke woningen.

Kies uit verschillende kleuren, lettertypes en formaten

Bij ons heb je de keuze uit diverse kleuren, lettertypes, met en zonder kader voor jouw emaille nummerbordje. Zo kun je een strak lettertype combineren met een recht kader, wat geschikt is voor bijna elk type woning. Houd je meer van een klassieke stijl? Dan zijn er ook nummerbordjes met klassiekere serif lettertypes beschikbaar. De nummerbordjes zijn licht gebold en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Persoonlijke service en snelle levering

Wij begrijpen dat je jouw huisnummer van emaille snel wilt ontvangen. Daarom doen wij ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. De levertijd is gemiddeld 3-4 weken, maar zeker het wachten waard! Wil je graag een persoonlijk tintje aan jouw emaille huisnummer toevoegen? Neem dan contact met ons op. We staan graag voor je klaar om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Kies voor een uniek en stijlvol huisnummer van emaille

Een emaille huisnummer is niet alleen duurzaam en weerbestendig, het geeft jouw woning ook nog eens een uniek en nostalgisch effect. Kies voor een strakke of klassieke stijl en personaliseer jouw nummerbordje met een kleur en lettertype naar keuze. Bestel vandaag nog jouw eigen emaille huisnummer en geniet van een uniek en stijlvol naambordje voor op je huis.

Lees verder
Top