Overige

Onze categorie met overige naamborden en naamplaatjes is best groot! Je vindt er hondenpenningen en kattenpenningen. ID tags, leuke verkeersborden voor je woning. Handige pictogrammen. Geschikt voor in huis maar zeker ook voor op kantoor. Veelal zelfklevend dus geen gedoe met bevestigen. De nee-nee stickers voor op de brievenbus komen ook in vele uitvoeringen en de paardenbordjes zijn leuk als je een naambord voor de stal zoekt. Hieronder geven we meer uitleg of klik gewoon op een favoriete categorie!


Dierenpenningen of hondenpenningen zijn kleine metalen plaatjes die aan de halsband van huisdieren kunnen worden bevestigd. Ze hebben vaak de naam en het telefoonnummer van de eigenaar gegraveerd, zodat het dier gemakkelijk geïdentificeerd kan worden als het verloren raakt. Deze penningen spelen een cruciale rol bij het veilig terugbrengen van huisdieren naar hun geliefde eigenaren.


Identiteitsplaatjes, ook wel bekend als ID-tags, zijn vergelijkbaar met dierenpenningen, maar worden vaak gebruikt voor mensen. Ze kunnen aan sleutelhangers, tassen, kleding of andere persoonlijke bezittingen worden gehangen. Deze plaatjes bevatten vaak persoonlijke informatie zoals naam, adres en telefoonnummer. Ze zijn vooral handig voor het terugvinden van verloren spullen of het identificeren van de eigenaar in geval van verlies.


Aanduidings- en verbodsborden zijn ontworpen om informatie te verschaffen of bepaalde acties te verbieden op openbare plaatsen of privéterrein. Deze borden hebben vaak pictogrammen of afbeeldingen die duidelijk maken wat wel of niet is toegestaan. Ze zijn essentieel voor het handhaven van veiligheid en het bevorderen van orde en discipline in je huis! :-)


Pictogrammen zijn eenvoudige, gestileerde afbeeldingen die gebruikt worden om snel en begrijpelijk informatie over te brengen. Ze worden veel gebruikt voor de toilet- of badkamerdeur. Pictogrammen kunnen universeel begrepen worden, ongeacht taalbarrières, waardoor ze een effectief communicatiemiddel zijn.


Nee-Ja en Nee-Nee bordjes, ook wel bekend als brievenbusstickers, geven aan welke post wel of niet gewenst is bij een bepaald adres. Een Nee-Ja bordje geeft aan dat reclamepost welkom is, terwijl een Nee-Nee bordje aangeeft dat zowel reclamepost als ongeadresseerde post niet gewenst zijn. Deze stickers helpen om ongewenste reclame en onnodig papierafval te verminderen.


Naamborden voor paarden zijn plaatjes die op een staldeur of box worden bevestigd en de naam van het paard weergeven. Ze zijn handig om paarden snel en gemakkelijk te identificeren in een manege of paardenstal. Naamborden kunnen ook decoratief zijn en de persoonlijkheid of hobby's van het paard weergeven. Ze voegen een persoonlijk tintje toe aan de buitenkant van de stal en geven eigenaren met recht gevoel van trots.Lees verder
Top