Gratis voorbeeld van je naambord

Nieuw! Ontvang een gratis voorbeeld van je naambord

Leuk dat je overweegt een bestelling in onze webwinkel te plaatsen! We willen je graag informeren over ons ontwerpproces, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Bij het bestellen van je naambord of huisnummer, geef je ons de tekst en afhankelijk van het naambord ook een lettertype en kleur op. Op basis hiervan maken wij een voorbeeld, dat we je per e-mail toesturen. Dit voorbeeld is bij benadering en kan licht afwijken van het uiteindelijke product. We begrijpen dat het ontwerp belangrijk is voor je, en daarom bieden we je de mogelijkheid om aanpassingen te maken aan het voorbeeld totdat je helemaal tevreden bent. Zodra je akkoord gaat met het voorbeeld, gaan wij over tot productie.

Onze vakmensen maken je naambord of huisnummer met de hand en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. We zorgen ervoor dat je naambord of huisnummer er uitziet als het ontwerp dat je hebt goedgekeurd.

Voorbeeld van naambord

Bij welke naamborden kan ik een gratis voorbeeld aanvragen?

Het maken van een ontwerp is voor ons een tijdrovend proces. Daarom is het nog niet mogelijk om dit bij elk naambord aan te vragen. Is het ontwerpproces beschikbaar voor het naambord dat je gekozen hebt? Dan zie je onderaan de pagina, boven het opmerkingenveld, de mogelijkheid om "Ik wil graag vooraf een voorbeeld ontvangen" aan te vinken. We rollen deze mogelijkheid gefaseerd uit bij onze producten. Is een voorbeeld aanvragen bij het gekozen product nog niet mogelijk? Stuur ons dan gerust een bericht of kom op een later moment terug, elke dag komen er weer naamborden bij waarbij een ontwerp mogelijk is!

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het creëren van een prachtig en uniek naambord of huisnummer!

Voorbeelden van verschillende naambord ontwerpen

Top