Houten huisnummers

Zoek je een mooi huisnummer bordje voor naast de voordeur? Wellicht is een houten huisnummer wel iets voor jou. Deze bordjes zijn een echte verfraaiing van je voordeur. Ze zijn verkrijgbaar in diverse vormen, afmetingen en kleuren.


Graveren, laseren of schilderen

Het nummer wordt op een van de volgende wijze aangebracht op het bordje. Zo kan het cijfer erop gegraveerd, gelaserd of geschilderd worden. Wanneer je een bordje selecteert heb je keuze uit een aantal lettertypes en kun je de bord en/of tekst kleur en tekst uitlijning opgeven. Het getal is duidelijk zichtbaar gemaakt op het bordje, zodat deze voor voorbijgangers goed leesbaar is. Daarnaast blijft hout er jarenlang mooi uitzien. Om het bordje te onderhouden hoef je alleen eens per jaar een dun laklaagje aan te brengen.


Huisnummer hout, prachtig!

Heb je speciale wensen voor het ontwerp of de afmetingen? Wanneer je een handgeschilderd huisnummer bordje kiest, kan je zelf opgeven wat de afmetingen moeten worden. Als je zelf een ontwerp hebt gemaakt, is het ook mogelijk om deze door onze schilder op het bordje te laten schilderen. De levertijd van gegraveerde of gelaserde houten bordjes is 2 tot 5 werkdagen. Voor handgeschilderde nummerbordjes is de levertijd 3 tot 5 weken.

Lees verder
Top