Houten huisnummers

Houten huisnummerbordjes: een natuurlijke en unieke toevoeging aan je voordeur

Op zoek naar een stijlvol huisnummer bordje voor naast de voordeur? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een houten huisnummer. Deze bordjes zijn een prachtige verfraaiing van je voordeur en zijn verkrijgbaar in diverse vormen, afmetingen en kleuren.

Verschillende technieken om het nummer aan te brengen

Er zijn verschillende manieren om het huisnummer op het bordje aan te brengen. Zo kan het nummer erop gegraveerd, gelaserd of geschilderd worden. Bij het selecteren van een bordje heb je de keuze uit een aantal lettertypes en kun je de bord- en/of tekstkleur en tekstuitlijning opgeven. Het getal is duidelijk zichtbaar gemaakt op het bordje, zodat deze voor voorbijgangers goed leesbaar is. Bovendien blijft hout er jarenlang mooi uitzien. Om het bordje te onderhouden hoef je alleen eens per jaar een dun laklaagje aan te brengen.

Huisnummer van hout, prachtig en op maat

Heb je speciale wensen voor het ontwerp of de afmetingen van het huisnummerbordje? Bij handgeschilderde huisnummerbordjes kun je zelf de afmetingen bepalen. Als je zelf een ontwerp hebt gemaakt, is het ook mogelijk om deze door onze schilder op het bordje te laten schilderen. De levertijd van gegraveerde of gelaserde houten bordjes is 2 tot 5 werkdagen. Voor handgeschilderde nummerbordjes is de levertijd 3 tot 5 weken.

Lees verder
Top