RVS naamborden

Een modern RVS naambord, zelf tekst toevoegen

RVS naamborden zijn een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een duurzame en moderne oplossing voor hun huisnummer of bedrijfsnaambord. Wij bieden vele soorten en maten. En je kunt het RVS naambord geheel naar wens maken. Ze zijn geschikt voor vele toepassingen. Ideaal voor naast de voordeur of als aanduiding van je bedrijf. Ook hebben we kleine naambordjes van RVS die prima op de brievenbus passen. RVS is zeer goed bestand tegen weersinvloeden, zoals regen, sneeuw en ook warmte. Deze naamborden kunnen dus prima buitenshuis gebruikt worden en roesten niet!

RVS naamborden, roestvrij staal

RVS is een afkorting voor roestvrij staal. Het is een legering van ijzer, chroom, nikkel en andere metalen. Het staat bekend om zijn duurzaamheid, corrosiebestendigheid en esthetische aantrekkingskracht. RVS wordt daarom niet alleen gebruikt als materiaal voor naambordjes maar wordt vooral veel gebruikt in de bouw, machinebouw, voedselverwerking en medische apparatuur.

RVS wordt geproduceerd door de ingrediënten te smelten en vervolgens te gieten of te walsen in platen of staven. De legering bevat minimaal 10,5% chroom, waardoor er een passieve laag op het oppervlak van het staal ontstaat die beschermt tegen corrosie en roest. Nikkel wordt vaak toegevoegd om de sterkte en corrosiebestendigheid van het staal te verhogen. Daarom zijn deze huisnummerborden zo geschikt om buiten op te hangen. RVS wordt geleverd in verschillende afwerkingen, waaronder geborsteld, gepolijst en gespiegeld. We hebben zelfs zwarte RVS naamborden die je helemaal kunt personaliseren.

Kies een eigen tekst en tekstkleur

Onze collectie bevat RVS naamborden waarbij de tekst gemaatk wordt met behulp van verschillende technieken. Denk hierbij aan graveren en laseren. Bij het graveren wordt het ontwerp op het RVS gestanst. Lasersnijden is de meest geavanceerde technologie en biedt een hoge precisie en een gladde afwerking. De tekst en/ of het huisnummer kan in diverse kleuren gevuld worden. Het is belangrijk om het juiste lettertype, de juiste kleur en het juiste formaat te kiezen om ervoor te zorgen dat het naambord echt past bij je wensen.

Naamborden van RVS, eenvoudig op te hangen

Of je nu een bordje hebt gekozen voor je bedrijf of een naambord van RVS voor je woning; het ophangen is erg eenvoudig. Wij zullen de meeste RVS naamborden voorzien van gaatjes. Dit is gratis. Op die manier kun je zelf zorgen voor schroefjes. Ook kunnen wij de schroeven regelen, desgewenst met speciale afdek dopjes. Per naambord staan de opties en meerprijzen aangegeven. Sommige kleine RVS naambordjes kun je eenvoudig via een plakstrip bevestigen. Mocht je nu vragen hebben over de bevestiging of je naambord, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag!

Lees verder
Top