Naamplaathouders

Eenvoudige en effectieve naamplaathouders voor een georganiseerd kantoor

Naamplaathouders zijn kleine maar essentiële hulpmiddelen om de organisatie en navigatie binnen een bedrijf of kantoor te verbeteren. Door de namen van medewerkers en ruimtes duidelijk aan te geven, kunnen medewerkers en bezoekers gemakkelijk de weg vinden en hun weg vinden in het pand. Onze naamplaathouders zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder zwart, zilver en wit, en bieden een professionele uitstraling voor elk kantoor.

Kliksystemen en doorschuifsystemen voor gemakkelijke naamwisselingen

Wij bieden naamplaathouders met handige kliksystemen en doorschuifsystemen, waardoor namen gemakkelijk te vervangen zijn wanneer dat nodig is. Dit is bijvoorbeeld handig bij nieuwe medewerkers of tijdelijke vervangingen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om bij ons ook naamplaatjes te laten maken met de namen van de medewerkers erop, waardoor je alles in één keer kunt bestellen.

Verschillende opties voor jouw specifieke behoeften

Wij hebben een ruim assortiment aan naamplaathouders, inclusief houders voor enkele namen of meerdere namen, en zelfs schuifbordjes die 'vrij/bezet' aangeven. Zo kun je precies kiezen welke optie het beste bij de behoeften van jouw bedrijf past. Onze naamplaathouders zijn gemakkelijk te bevestigen en bieden een duurzame oplossing voor een georganiseerd kantoor.

Lees verder
Top