Emaille look naamborden

Mooie emaille look naamborden, supersterk

Emaille look naamborden zijn gewoonweg prachtige voordeurbordjes. Deze borden hebben de uitstraling van traditionele emaille naamborden, maar zijn gemaakt van modern materiaal dat duurzaamheid en gemak biedt. Een emaille look naambord is een plaat van dik aluminium of kunststof, bedekt met een laag emaille verf die lijkt op het emaille van ouderwetse borden. De verf is krasbestendig en zal niet vervagen, zodat je naambord er jarenlang mooi uit zal blijven zien. Bovendien zijn deze borden licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk aan de muur van je voordeur kunnen worden bevestigd.

Voeg eigen tekst toe

Een van de voordelen van een emaille look naambord is dat het personalisatie mogelijk maakt. Je kunt simpelweg je eigen naam, huisnummer of elk gewenst tekst op het bord laten drukken. Daarnaast bieden onze emaille look naambodjes de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende lettertypen, kleuren en maten om het bord helemaal af te stemmen op je persoonlijke voorkeuren en bij uw voordeur te laten passen. Het bord zal een warm welkom geven aan uw gasten en tegelijkertijd je huis een persoonlijk tintje geven. Ze hebben een klassieke uitstraling die past bij elke stijl van huis en inrichting. Bovendien bieden deze borden ook een gevoel van nostalgie en historie, waardoor het een tijdloze toevoeging is aan je voordeur.

Lees verder

Veelgestelde vragen over Emaille look naamborden

Emaille-look naamborden zijn naamborden die zijn ontworpen om eruit te zien als traditionele emaille naamborden, maar zijn gemaakt van andere materialen zoals kunststof en soms metaal. Het woord "emaille" verwijst naar een techniek waarbij een laagje glas wordt aangebracht op een metalen oppervlak, waardoor een duurzaam en kleurrijk resultaat ontstaat.

Nee hoor, helemaal niet. De naamborden zijn gewoonweg gemaakt van een ander materiaal. Het gebruik van emaille-look naamborden is een populair alternatief geworden voor authentieke emaille naamborden vanwege hun kosteneffectiviteit en praktische voordelen. Het is namelijk best veel werk om een echt emaille naambord te maken, en dat merk je in de prijs. Emaille look borden zijn goedkoper en bovendien zeer duurzaam. Daarnaast kunnen ze in verschillende stijlen, vormen en kleuren worden gemaakt om aan specifieke voorkeuren en ontwerpen te voldoen.

De manier van ophangen is afhankelijk van het naambord. De opties staan per emaille look bordje aangegeven, bijvoorbeeld:

  • Zelfklevend (op vlakke ondergronden)
  • Gaatjes
  • Gaatjes + schroefjes
  • Gaatjes + Zwarte kunststof Dopjes
  • Gaatjes + Zilver/grijs kunststof Dopjes
  • Gaatjes + Rode kunststof Dopjes
  • Gaatjes + Groen kunststof Dopjes
  • Gaatjes + luxe aluminium zwartkleurig dopjes
  • Gaatjes + luxe aluminium zilverkleurig dopjes
  • Blinde sluiting
Top