Stijlvolle naamborden met licht

Naamborden met licht zijn een praktische en stijlvolle toevoeging aan elke woning. Het verlichte design zorgt ervoor dat uw bezoekers uw huis gemakkelijk kunnen vinden, zelfs 's nachts, en geeft tegelijkertijd uw woning een unieke uitstraling. Bovendien kunt u uw naambord met licht personaliseren met uw eigen naam of huisnummer.

Functionaliteit en stijl gecombineerd: Naamborden met licht

Onze naamborden met licht zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Ze zorgen ervoor dat uw bezoekers uw woning snel en gemakkelijk kunnen vinden, zelfs 's nachts, en geven uw woning tegelijkertijd een unieke uitstraling. Of u nu houdt van klassieke, moderne of unieke designs, wij bieden een breed scala aan stijlvolle naamborden om uit te kiezen.

LED-verlichte naamborden

Led verlichte naamborden zijn de perfecte manier om uw woning 's nachts zichtbaar en toegankelijk te maken voor bezoekers. Bovendien voegen ze een stijlvolle en moderne touch toe aan uw huis.

Onze led verlichte naamborden worden gemaakt met de nieuwste technologie en bieden heldere en duurzame verlichting. Dankzij de energiezuinige led-verlichting bespaart u op uw energiekosten en verlengt u de levensduur van uw naambord. Met onze meegeleverde omvormer en montagehandleiding heeft u uw LED-verlichte naambord snel gemonteerd.
Naambord met licht

Naambord met licht: Zonnepaneel

Naamborden met zonnepanelen zijn de toekomst als het gaat om duurzame en milieuvriendelijke verlichting voor uw woning. Deze naamborden werken op zonne-energie en hebben geen externe stroomvoorziening nodig. Hierdoor wordt u niet alleen onafhankelijk van de elektriciteitsvoorziening, maar bespaart u ook op uw energierekening.

Onze naamborden met zonnepanelen zijn ontworpen met het milieu in gedachten en zijn daarom een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een duurzamere manier van verlichting voor hun huis. De naamborden worden geleverd met hoogwaardige zonnepanelen en hebben een lange levensduur.

Bovendien bieden wij een breed scala aan stijlvolle designs en materialen, zodat u altijd een naambord kunt vinden dat bij uw woning past. Onze naamborden zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden en bieden heldere en duurzame verlichting.

Naambord met zonnepaneel

Voor welk naambord met licht moet ik kiezen?

De keuze voor een LED-verlicht naambord of een naambord met een zonnepaneel is afhankelijk van uw duurzaamheidswens en mogelijkheid tot montage. Een naambord met licht via een zonnepaneel is een duurzame optie en heeft geen externe stroombron nodig. Daardoor hoeft er geen kabel door de muur getrokken te worden. Door de kracht van de zon geeft het naambord gratis licht in de avond en nacht, waardoor uw woning goed zichtbaar is. In de winter kan het soms flink bewolkt zijn, waardoor de accu niet volledig op kan laden. Het kan dan voorkomen dat het naambord slechts een deel van de avond of nacht licht geeft.

Onze naamborden met LED-verlichting hebben dit probleem niet. Zolang u stroom in uw woning heeft, zal het naambord blijven branden. Daarnaast hebben LED-verlichte naamborden een luxere uitstraling dan een naambord met een zonnepaneel. Een nadeel van de LED-verlichte naamborden is dat deze een stroombron nodig hebben. Dat kan een stopcontact buiten huis zijn, maar mooier is om het naambord aan te sluiten via een blinde sluiting in de muur. Vaak kunt u hiervoor het bestaande gat gebruiken dat voor de deurbel aanwezig is.

Lees verder
Top