Aluminium huisnummers

Aluminium huisnummerbordjes, stijlvol en onderhoudsvriendelijk

Aluminium huisnummerbordjes zijn een duurzame en fraaie oplossing voor het tonen van jouw huisnummer. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden en vraagt nauwelijks onderhoud. Bij ons heb je de keuze uit verschillende vormen, afmetingen en bevestigingsmogelijkheden.

Breed toepasbaar en verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen

Aluminium huisnummerbordjes zijn breed toepasbaar. Je kunt ze plaatsen aan de voorgevel van een woning, bedrijfspand of bij een garage. Bij ons kun je kiezen uit verschillende vormen, zoals vierkant, rechthoekig en rond, en afmetingen. Zo vind je altijd een bordje dat past bij jouw wensen en behoeften.

Personaliseer jouw huisnummerbordje

Bij ons kun je het huisnummerbordje geheel naar wens personaliseren. Zo kun je kiezen uit diverse lettertypes en cijferkleuren en bepaal je zelf het bevestigingsmateriaal. Zo kun je kiezen voor zelfklevend of met boorgaten. Bij boorgaten kun je het aantal en de locatie van de boorgaten bepalen. Het huisnummer wordt bedrukt of gegraveerd op de voorzijde van het bordje. Bij graveren wordt het nummer gelakt in de door jou gewenste kleur.

Eenvoudig te bevestigen

Het bevestigen van het aluminium huisnummerbordje is eenvoudig uit te voeren. Je kunt zelf het bevestigingsmateriaal bepalen, zoals zelfklevend of met boorgaten. Bij boorgaten kun je het aantal en de locatie van de boorgaten bepalen. Zo kun je het bordje snel en gemakkelijk bevestigen, zonder dat er schade aan de gevel ontstaat.

Lees verder
Top