Kunststof huisnummers

Goedkoop huisnummerbordje voor naast de voordeur

Op zoek naar een goedkoop en duurzaam huisnummerbordje voor bij uw voordeur? Kunststof huisnummers zijn een ideale oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ophangmogelijkheden en bieden daarmee veel keuze voor ieders smaak. Bovendien zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en gaan ze lang mee.

Verschillende maten en kleuren

Bij Naambordkopen.nl hebben we een uitgebreide collectie kunststof huisnummers in diverse maten en kleuren. Zo kunt u het huisnummer kiezen dat perfect bij uw woning past. De huisnummers zijn beschikbaar in verschillende lettertypes en kunnen geleverd worden met of zonder gaatjes in de hoekjes voor schroefjes. Wilt u uw huisnummer liever niet bevestigen met schroefjes? Kies dan voor de variant met een plakstrip.

Op maat gemaakte huisnummerbordjes

Staat uw gewenste maat er niet tussen? Of heeft u speciale wensen voor het ontwerp? Bij Naambordkopen.nl kunt u ook terecht voor een op maat gemaakt huisnummerbordje. Mail ons gerust op [email protected] en wij maken voor u een offerte voor een huisnummerbordje op maat.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Kunststof huisnummers zijn niet alleen goedkoop, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Kunststof is namelijk bestand tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, vorst en hitte. Hierdoor blijven de huisnummers lang mooi en goed leesbaar. Daarnaast zijn ze eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Bestel uw goedkope kunststof huisnummerbordje

Wilt u ook een goedkoop en duurzaam kunststof huisnummerbordje voor bij uw voordeur? Neem dan een kijkje in onze collectie of mail ons voor een offerte op maat. Bestel vandaag nog uw huisnummerbordje en geniet van een mooie en duidelijk zichtbare aanduiding van uw woning.

Lees verder

Veelgestelde vragen over Kunststof huisnummers

Kunstststof huisnummers worden gemaakt van plastic. En dit gaat relatief snel. We hoeven bijvoorbeeld niets met de hand te schilderen of meerdere malen te bakken in de oven. Verder is kunststof gewoonweg populair omdat het leverbaar is in heel veel kleuren en vormen. Verder gaat het lang mee en ziet het huisnummer er altijd goed uit!

Kunststof, ook wel bekend als plastic, is een synthetisch materiaal dat wordt geproduceerd uit organische polymeren. Er zijn verschillende soorten kunststoffen die worden gebruikt voor onze huisnummers en naamborden, zoals acryl (ook wel bekend als plexiglas), PVC (polyvinylchloride), polycarbonaat en polypropyleen.

Onze huisnummers van kunststof hebben verschillende voordelen. Ze zijn over het algemeen lichtgewicht, duurzaam en kunnen worden gevormd en gesneden in verschillende vormen en maten. Ze zijn weerbestendig en kunnen prima tegen vocht, zonlicht en andere omgevingsinvloeden.

Dat is afhankelijk van je gekozen huisnumer! Het staat per bordje aangegeven. Kleine bordjes kunnen prima geplakt worden met tape. En grotere bordjes kunnen worden voorzien van boorgaatjes. Zo hang je het huisnummer netjes op!

Top