Kunststof huisnummers

Goedkoop huisnummerbordje voor naast de voordeur

Op zoek naar een goedkoop en duurzaam huisnummerbordje voor bij uw voordeur? Kunststof huisnummers zijn een ideale oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ophangmogelijkheden en bieden daarmee veel keuze voor ieders smaak. Bovendien zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en gaan ze lang mee.

Verschillende maten en kleuren

Bij Naambordkopen.nl hebben we een uitgebreide collectie kunststof huisnummers in diverse maten en kleuren. Zo kunt u het huisnummer kiezen dat perfect bij uw woning past. De huisnummers zijn beschikbaar in verschillende lettertypes en kunnen geleverd worden met of zonder gaatjes in de hoekjes voor schroefjes. Wilt u uw huisnummer liever niet bevestigen met schroefjes? Kies dan voor de variant met een plakstrip.

Op maat gemaakte huisnummerbordjes

Staat uw gewenste maat er niet tussen? Of heeft u speciale wensen voor het ontwerp? Bij Naambordkopen.nl kunt u ook terecht voor een op maat gemaakt huisnummerbordje. Mail ons gerust op [email protected] en wij maken voor u een offerte voor een huisnummerbordje op maat.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Kunststof huisnummers zijn niet alleen goedkoop, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Kunststof is namelijk bestand tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, vorst en hitte. Hierdoor blijven de huisnummers lang mooi en goed leesbaar. Daarnaast zijn ze eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Bestel uw goedkope kunststof huisnummerbordje

Wilt u ook een goedkoop en duurzaam kunststof huisnummerbordje voor bij uw voordeur? Neem dan een kijkje in onze collectie of mail ons voor een offerte op maat. Bestel vandaag nog uw huisnummerbordje en geniet van een mooie en duidelijk zichtbare aanduiding van uw woning.

Lees verder
Top