Kunststof naamborden

Zoek je een mooi naambordje dat niet al te duur is? Dan is een kunststof naambordje een goede keuze. Deze is van goede kwaliteit tegen een voordelige prijs. Ze passen prima op de voorgevel van een woonhuis, flat of op kantoor. De kunststof naamborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleurcombinaties. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende lettertypes.

Omdat de naambordjes roestvrij zijn, kun je ze zowel binnen als buiten plaatsen. Kunststof naamplaatjes worden doorgaans geleverd met zelfklevende tape, of kun je kiezen uit voorgeboorde gaatjes met schroefjes. Dit staat per naamplaatje vermeld. Zoek je een kunststof verbods- of aanduidingsbord? Deze vind je ook in ons assortiment en zijn in vaste maten verkrijgbaar. Zo heb je een ‘verboden te roken’ bord of ‘inrit vrijlaten’ bord.


Binnen onze collectie heb je verschillende mogelijkheden:

-       Naambord met enkel tekst

-       Naambord met enkel een huisnummer

-       Naambord met tekst en huisnummer

-       Naambord met tekst en/of huisnummer en afbeelding


Wanneer je een naambord kiest, zie je welke tekstopties er zijn. Het is ook mogelijk een eigen naambord te maken door onze online editor. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd naar ons bellen of mailen. Binnen Nederland worden de naamborden gratis verzonden.

Lees verder
Top