Kunststof naamplaten

Kunststof naamplaat

Bent u op zoek naar duurzame en betaalbare naamplaten voor uw bedrijf of woning? Kunststof naamplaten zijn een geweldige optie om uw pand een persoonlijk tintje te geven en bezoekers de weg te wijzen. U kunt bij ons rekenen op een goedkoop en mooi naamplaatje van hoge kwaliteit. Een tip: Bent u op zoek naar een budget kunststof naamplaatje? Zoek dan in onze goedkope kunststof naamplaatjes onder de €25,-.

Naamplaat van kunststof

Bij al onze naamplaten van kunststof heeft u de keuze uit verschillende bevestigingsmaterialen. Een vlakke ondergrond, zoals een brievenbus? Kies dan voor een zelfklevende plakstrip. Liever stevig bevestigd op een muur? Kies van voor gaatjes en optioneel extra schroefjes. U kunt ook kiezen voor geen bevestigingsmateriaal, wat bijvoorbeeld goed van pas komt bij naamplaten van kunststof voor een flat of appartementencomplex.

U kunt zelf de tekst kiezen die op uw naamplaat van kunststof geplaatst wordt. Deze graveren wij altijd in de naamplaat. Afhankelijk van het model en de afmeting die u kiest, kunt u tot 8 regels tekst en een huisnummer kwijt. U heeft keuze uit vele lettertypen, bordkleuren en indelingen.

Lees verder
Top