RVS huisnummers

RVS huisnummer bordjes: Modern, Duurzaam en Onderhoudsvrij

Ben je op zoek naar een modern en duurzaam huisnummerbordje voor je woning of kantoor? Overweeg dan een RVS huisnummer. 'RVS' staat voor Roestvrij Staal. Het is een materiaal dat veel wordt gebruikt vanwege zijn duurzaamheid en esthetische eigenschappen. Het is een legering of samenvoeging van ijzer, chroom, nikkel en andere elementen, ontworpen om bestand te zijn tegen corrosie (roesten) en oxidatie. Hier zijn enkele redenen waarom RVS echt super geschikt is als huisnummer:

  1. Weerbestendigheid: Roestvrij staal is bestand tegen allerlei weersomstandigheden, waaronder regen, wind, zon en vorst. Hierdoor blijft je huisnummer van RVS lang mooi en leesbaar.
  2. Duurzaamheid: RVS is een zeer duurzaam materiaal dat niet roest of corrodeert, zelfs niet na langdurige blootstelling aan buitenomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat een RVS huisnummer jarenlang meegaat zonder veel onderhoud.
  3. Esthetische uitstraling: Roestvrij staal heeft een moderne en strakke uitstraling die goed past bij verschillende soorten architectuur en designstijlen. Het geeft een professionele en nette indruk, waardoor het ideaal is voor gebruik als huisnummer.
  4. Makkelijk schoon te maken: RVS is eenvoudig schoon te maken met gewone schoonmaakmiddelen en water. Dit maakt het onderhoud van een RVS naambordje of huisnummer zeer gemakkelijk.
  5. Veelzijdigheid: Roestvrij staal kan worden bewerkt en gegraveerd met verschillende technieken, waardoor het mogelijk is om gepersonaliseerde ontwerpen en lettertypen te gebruiken voor jouw huisnummer!

Bij Naambordkopen.nl kun je kiezen uit verschillende vormen en afmetingen van RVS huisnummerbordjes. Het nummer wordt gelaserd in het RVS, waardoor het een zwarte kleur krijgt. Wil je liever een andere kleur voor het nummer? Dat is mogelijk, want de bordjes kunnen ook vinyl beletterd worden. Hiermee ben je verzekerd van een lange levensduur. Bij de product opties kun je bovendien kiezen uit verschillende lettertypes.

Je RVS huisnummer eenvoudig bevestigen

Je hebt ook de keuze uit verschillende bevestigingsmethoden voor het RVS huisnummerbordje, zoals zelfklevende tape, gaatjes of gaatjes en schroefjes (tegen een meerprijs). Bovendien kun je aluminium of kunststof dopjes erbij bestellen. Zo kun je het bordje op de gewenste manier bevestigen.

Ben je op zoek naar een afmeting die niet in het assortiment staat? Geen probleem! Via het contactformulier kun je de gewenste afmeting doorgeven, zodat wij een bordje op maat kunnen maken. Maar kijk ook eens bij de categorie RVS naamborden en RVS bedrijfsnaamborden. Ook daar vind je vele modellen en opties. Zoek je een heel klein naambordje van RVS of een RVS brievenbus bordje? Ook die hebben we in onze collectie. Bestel nu jouw RVS huisnummer bij Naambordkopen.nl. Wij bieden een snelle levering van 2-5 werkdagen en een ruime keuze aan vormen en afmetingen.

Lees verder

Veelgestelde vragen over RVS huisnummers

RVS is een afkorting voor roestvrij staal. RVS is een legering van ijzer, chroom, nikkel en andere metalen die bekend staat om zijn corrosiebestendigheid en duurzaamheid. Het wordt vaak gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder huisnummers en andere buitenborden.

Nee, nagenoeg geen onderhoud. RVS huisnummers zijn zeer duurzaam en bestand tegen roest, corrosie en vlekken, waardoor ze geschikt zijn voor buitentoepassingen. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, inclusief regen, sneeuw en blootstelling aan zonlicht.

Nee. Bij onze RVS huisnummers is enkel ruimte voor een cijfer en soms een paar letters. Onze RVS naamborden bieden wel die optie. Evenals onze zakelijke naamborden van RVS.

Top