RVS huisnummers

RVS huisnummer bordjes: Modern, Duurzaam en Onderhoudsvrij

Ben je op zoek naar een modern en duurzaam huisnummerbordje voor je woning of kantoor? Overweeg dan een RVS huisnummerbordje. Roestvrijstaal (RVS) is een legering van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Het is zeer robuust en heeft een lange levensduur. Een RVS huisnummerbordje is dan ook onderhoudsvrij en gaat lang mee.

Bij Naambordkopen.nl kun je kiezen uit verschillende vormen en afmetingen van RVS huisnummerbordjes. Het nummer wordt gelaserd in het RVS, waardoor het een zwarte kleur krijgt. Wil je liever een andere kleur voor het nummer? Dat is mogelijk, want de bordjes kunnen ook vinyl beletterd worden. Hiermee ben je verzekerd van een lange levensduur. Bij de product opties kun je bovendien kiezen uit verschillende lettertypes.

Je RVS huisnummer eenvoudig bevestigen

Je hebt ook de keuze uit verschillende bevestigingsmethoden voor het RVS huisnummerbordje, zoals zelfklevende tape, gaatjes of gaatjes en schroefjes (tegen een meerprijs). Bovendien kun je aluminium of kunststof dopjes erbij bestellen. Zo kun je het bordje op de gewenste manier bevestigen.

Ben je op zoek naar een afmeting die niet in het assortiment staat? Geen probleem! Via het contactformulier kun je de gewenste afmeting doorgeven, zodat wij een bordje op maat kunnen maken.

Bestel nu jouw RVS huisnummerbordje bij Naambordkopen.nl. Wij bieden een snelle levering van 2-5 werkdagen en een ruime keuze aan vormen en afmetingen.

Lees verder

Veelgestelde vragen over RVS huisnummers

RVS is een afkorting voor roestvrij staal. RVS is een legering van ijzer, chroom, nikkel en andere metalen die bekend staat om zijn corrosiebestendigheid en duurzaamheid. Het wordt vaak gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder huisnummers en andere buitenborden.

Nee, nagenoeg geen onderhoud. RVS huisnummers zijn zeer duurzaam en bestand tegen roest, corrosie en vlekken, waardoor ze geschikt zijn voor buitentoepassingen. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, inclusief regen, sneeuw en blootstelling aan zonlicht.

Nee. Bij onze RVS huisnummers is enkel ruimte voor een cijfer en soms een paar letters. Onze RVS naamborden bieden wel die optie. Evenals onze zakelijke naamborden van RVS.

Top