Cottage naamborden

Met de hand beschilderde cottage naamborden

Ben je op zoek naar een klassiek naambord in een landelijke stijl? Dan zijn cottage naambordjes zeker een geschikte keuze. Deze rustieke naamborden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen en je kunt kiezen uit vele afbeeldingen. De cottage naamborden worden geheel van hout gemaakt in Engelse stijl. Door de landelijke uitstraling zijn onze houten cottage naambordjes niet alleen geschikt voor naast de voordeur van je woning, ook bij een B&B, stal, boerderij of vakantiehuis staan ze fantastisch!

Puur handwerk

De houten naamborden worden met de hand gemaakt en beschilderd. Hout is een sterk materiaal en goed bestand tegen verschillende weertypen. Deze naamborden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. Ook de houten cottage naambordjes worden met de hand opgeschilderd en voorzien van een goede coating. Let daarom altijd even goed op de levertijden. Dit geven we per naambord duidelijk aan. Vaak duurt het 4-6 voordat je kunt genieten van je naamplaat.

Maar neem maar van ons aan dat jouw cottage naambordje het waard is!

Groen naambord of liever zwart?

Een houten cottage naambord kun je naar eigen wens opmaken. Naast het kiezen van een persoonlijke tekst en huisnummer heb je nog meer opties. Zo kun je zelf de kleur van het bord en de tekst bepalen. Meestal zijn er vaste kleurencombinaties, zoals :

  • Een wit naambord met zwarte tekst
  • Een zwart naamplaatje met witte of gouden tekst
  • Een blauw naambordje met witte tekst
  • Een groen naambord met crème tekst.

Ook qua afbeeldingen is de keuze ruim. Wat dacht je van een cottage naambord met een: eik, boom, bos, korenschoof, appel, appelbloesem, roos, narcis, lavendel, waterlelie, bloemen, vlinder, vogel, duif, poes of kat, kleine of grote hond, herdershond, huis, zeilboot, tractor, molen, paard, koe, haan of een konijn. Maar een naambord zonder afbeelding is natuurlijk ook mogelijk!

Lees verder
Top