Cottage naamborden

Met de hand beschilderde cottage naamborden

Ben je op zoek naar een klassiek naambord in een landelijke stijl? Dan zijn cottage naambordjes zeker een geschikte keuze. Deze rustieke naamborden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen en je kunt kiezen uit vele afbeeldingen. De cottage naamborden worden geheel van hout gemaakt in Engelse stijl. Door de landelijke uitstraling zijn onze houten cottage naambordjes niet alleen geschikt voor naast de voordeur van je woning, ook bij een B&B, stal, boerderij of vakantiehuis staan ze fantastisch!

Puur handwerk

De houten naamborden worden met de hand gemaakt en beschilderd. Hout is een sterk materiaal en goed bestand tegen verschillende weertypen. Deze naamborden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. Ook de houten cottage naambordjes worden met de hand opgeschilderd en voorzien van een goede coating. Let daarom altijd even goed op de levertijden. Dit geven we per naambord duidelijk aan. Vaak duurt het 4-6 voordat je kunt genieten van je naamplaat.

Maar neem maar van ons aan dat jouw cottage naambordje het waard is!

Groen naambord of liever zwart?

Een houten cottage naambord kun je naar eigen wens opmaken. Naast het kiezen van een persoonlijke tekst en huisnummer heb je nog meer opties. Zo kun je zelf de kleur van het bord en de tekst bepalen. Meestal zijn er vaste kleurencombinaties, zoals :

  • Een wit naambord met zwarte tekst
  • Een zwart naamplaatje met witte of gouden tekst
  • Een blauw naambordje met witte tekst
  • Een groen naambord met crème tekst.

Ook qua afbeeldingen is de keuze ruim. Wat dacht je van een cottage naambord met een: eik, boom, bos, korenschoof, appel, appelbloesem, roos, narcis, lavendel, waterlelie, bloemen, vlinder, vogel, duif, poes of kat, kleine of grote hond, herdershond, huis, zeilboot, tractor, molen, paard, koe, haan of een konijn. Maar een naambord zonder afbeelding is natuurlijk ook mogelijk!

Lees verder

Veelgestelde vragen over Cottage naamborden

Een cottage is een type huis dat vaak geassocieerd wordt met het platteland of landelijke gebieden. Het woord "cottage" is afgeleid van het Engelse woord "cot", wat een klein huis betekent. Cottages hebben meestal een gezellige en charmante uitstraling en worden vaak geassocieerd met traditionele architectuur.

Het knusse en rustieke zie je ook terug in de cottage naamborden. Veelcottages hebben ook kenmerkende details zoals bloemrijke tuinen. Ook dit zie je terug op de naamborden.

Ja dat kan. Als je een andere afbeelding wilt dan degene in onze collectie, dan kun je 'm doormailen. Let wel even op dat er moglijk extra kosten aan verbonden zijn.

Een klein beetje. Het is natuurlijk een houten naambord. We geven het bordje een goede beschermlaag mee maar probeer zelf nog even te letten op:

Het reinigen: Maak het naambordje regelmatig schoon om stof, vuil en eventuele vlekken te verwijderen. Gebruik een zachte doek of spons en milde zeep vermengd met water om het oppervlak voorzichtig af te vegen. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die het hout kunnen beschadigen.

Regelmatig controleren: Controleer het naambordje regelmatig op eventuele schade, zoals scheuren, losse delen of verkleuring. Repareer indien nodig kleine gebreken onmiddellijk om verdere schade te voorkomen.

Direct zonlicht: Plaats het naambordje indien mogelijk op een plek waar het niet direct wordt blootgesteld aan fel zonlicht. Langdurige blootstelling aan de zon kan leiden tot verkleuring of barsten van het hout.

Regenerate response

Top