Verlichte naamborden

Maak je woning zichtbaar in het donker met een verlicht naambord

Wanneer je ’s avonds bezoek krijgt, is het handig wanneer bezoekers jouw naambord makkelijk kunnen vinden en kunnen lezen. Een verlicht naambord is hiervoor de ideale oplossing. Verlichte naamborden zijn geschikt voor zowel woningen als bedrijven. Je hebt de keuze uit LED verlichte of Solar verlichte naamplaten. LED verlichte naamborden werken op stroom. Ze zijn gemaakt van acrylaat en de tekst wordt aan de achterkant ingegraveerd in een melkwitte kleur. Er zijn verlichte naamborden in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Wanneer je een naambordje van een bepaalde afmeting hebt gekozen, kun je kiezen uit diverse kleuren led verlichting, lettertypes en uitlijningen. Bij onze naamborden met licht worden RVS afstandhouders en 12V omvormers voor de stroom aansluiting meegeleverd.

Verlichte naamborden op zonne energie

Solar verlichte naamborden zijn gemaakt van verschillende materialen zoals RVS of Kunststof en bevatten LED lampjes die lang mee gaan. In gebruik is solar verlichting voordelig, omdat je geen stroomkosten verbruikt. Daarnaast is zonne-energie een duurzame manier om energie op te wekken, omdat de zon een onuitputtelijke energiebron is. De lichtcapaciteit is afhankelijk van het aantal zonuren. De solar naambordjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Je kunt voor Solar verlichte naamborden kiezen uit diverse tekstkleuren, lettertypes en uitlijningen.

Lees verder

Veelgestelde vragen over Verlichte naamborden

De werking van verlichte naamborden verschilt per model. We hebben naamborden die met een 12V-adapter werken en daardoor altijd licht kunnen geven als de stekker in het stopcontact zit, en verlichte naamborden die werken op zonne-energie.

Ja, zowel onze LED-verlichte naamborden als de SOLAR-verlichte naamborden zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Installatie

Verlichte naamborden op zonne-energie: Er is geen afwijking t.o.v. andere naamborden. Er is geen speciale module nodig om verlichte naamborden met een zonnepaneel te laten werken. De ingebouwde accu laadt automatisch op zodra er zonnestralen op het zonnepaneel schijnen. LED verlichte naamborden: Het LED-verlichte naambord werkt op 12 volt. Dit is geen voltage dat uit een stopcontact komt. Daarom leveren wij een omvormer mee, zodat u het naambord rechtstreeks kunt aansluiten op het stopcontact.

Onderhoud

Het is voldoende om eens per kwartaal met een droge doek het naambord schoon te wrijven. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen.

Dat verschilt per model. Onze LED-verlichte naamborden worden altijd gegraveerd aan de achterzijde in een melk-witte kleur. Door het LED wordt vervolgens de tekst in een door u gekozen tekstkleur zichtbaar. Onze verlichte naamborden met zonnepaneel worden bedrukt.

Top