Naamborden met LED verlichting

Naambord met LED verlichting kopen?

Onze LED-verlichte naamborden zijn een moderne en efficiënte manier om uw naam of huisnummer zichtbaar te maken. In tegenstelling tot onze andere naamborden, bieden led verlichte naamborden niet alleen een opvallende uitstraling, maar ook een betere zichtbaarheid, zowel overdag als 's nachts.

Een van de grootste voordelen van led verlichte naamborden is de het stroomverbruik. Led verlichting verbruikt minder stroom dan traditionele verlichting en heeft een langere levensduur, wat betekent dat de kosten op de lange termijn lager zijn. Bovendien zijn led verlichte naamborden gemakkelijk te installeren en onderhouden, en kunnen we ze in een breed scala aan kleuren en stijlen maken, zodat ze zich aanpassen aan de door u gewenste uitstraling.

Naambordje met licht

Onze naambordjes met licht zijn in vele kleuren en maten leverbaar. U heeft de keuze uit de kleuren blauw, groen, rood, warm wit en wit. Met de meegeleverde 12V-adapter kunt u uw naambordje met licht eenvoudig aansluiten. Het grootste voordeel van onze naamborden met licht is dat deze altijd zichtbaar zijn, zolang u uw naambord met licht aangesloten heeft op een stopcontact. In tegenstelling tot onze naamborden en huisnummers op zonne-energie zijn deze led verlichte naamborden niet afhankelijk van de hoeveelheid zon op uw woning.

Lees verder
Top