Leisteen naamborden

Leistenen naamborden zijn een unieke en duurzame oplossing voor het aanduiden van uw huis, bedrijf of tuin. Deze naamborden zijn gemaakt van natuurlijk leisteen en zijn uniek door de natuurlijke textuur en kleur van de steen. Dit maakt leistenen naamborden een stijlvolle oplossing voor het aanduiden van uw woning of bedrijfspand.

Leisteen is een harde en duurzame steensoort die resistent is tegen de meeste weersinvloeden zoals regen, sneeuw, vorst en hitte. Dit maakt leistenen naamborden een geschikte oplossing voor buitengebruik.

Onze collectie van leistenen naamborden is verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen. Van klassieke tot moderne ontwerpen, er is voor ieder wat wils. Bovendien kunt u uw eigen tekst toevoegen voor een persoonlijke touch.

Leistenen naamborden zijn ook perfect voor bedrijven, het geeft een professionele uitstraling en blijft jarenlang mooi en duurzaam.

Neem gerust een kijkje in onze collectie en bestel vandaag nog uw eigen leistenen naambord.

Lees verder

Veelgestelde vragen over Leisteen naamborden

De voordelen van leisteen naamborden in vergelijking met andere materialen zijn:

  • Duurzaamheid: Leisteen is een natuurlijk materiaal dat bestand is tegen weer en wind, corrosie en roest.
  • Unieke uitstraling: Leisteen heeft een natuurlijke textuur en kleur, wat zorgt voor een unieke uitstraling en karakter.
  • Personalisatie: Leisteen naamborden kunnen worden gemaakt met uw eigen tekst en ontwerp.
  • Langer meegaand: Leisteen naamborden gaan langer mee dan bijvoorbeeld kunststof of aluminium naamborden.
  • Esthetisch aantrekkelijk: Leisteen heeft een natuurlijke uitstraling die esthetisch aantrekkelijk kan zijn voor veel mensen.
  • Ongevoelig voor temperatuurverschillen: Leisteen is ongevoelig voor temperatuurverschillen, wat betekent dat het niet zal krimpen of uitzetten.

Ja, het is mogelijk om uw eigen tekst toe te voegen aan een leisteen naambord.U kunt uw eigen ontwerp creëren met de door u gewenste tekst. Dit kan zijn uw naam, huisnummer, bedrijfsnaam of welke tekst dan ook die u wenst. Ook de lettergrootte en lettertype kan naar eigen wens gekozen worden.

Ja, leisteen naamborden zijn bestand tegen weer en wind. Leisteen is een natuurlijk materiaal dat is ontstaan uit sedimenten van klei, zand of ijzer. Het is een harde en duurzame steensoort die resistent is tegen de meeste weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, vorst en hitte. Leisteen naamborden zijn daarom een geschikte oplossing voor buitengebruik.

Ja, het is mogelijk om een specifiek ontwerp te creëren voor uw leisteen naambord.We bieden u de optie om uw eigen ontwerp te creëren met uw gewenste tekst. Dit kan zijn uw naam, huisnummer, bedrijfsnaam of welke tekst dan ook die u wenst. Ook de lettergrootte en lettertype kan naar eigen wens gekozen worden.

Er zijn een aantal stappen die u kunt nemen om uw leisteen naambord in goede staat te houden:

  • Reinig het naambord regelmatig met een milde zeep en water, en spoel het af met schoon water. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of schurende materialen.
  • Verwijder regelmatig vuil, mossen, algen en andere verontreinigingen van het naambord. Dit kan met een borstel.

Houd er rekening mee dat leisteen een natuurlijk product is en dat er kleurverschillen kunnen ontstaan door de natuurlijke samenstelling van de steen. Ook kan er door de tijd heen een natuurlijke vergrijzing van de steen optreden.

Top