Leisteen naamborden

Unieke leisteen naamborden

Leistenen naamborden geven je woning, bedrijf of tuin een natuurlijke uitstraling. Door de natuurlijke textuur en kleur van de steen krijgt het naambord een unieke en elegante look. Leisteen is een populair materiaal voor het maken van naamborden vanwege zijn duurzaamheid, esthetiek en veelzijdigheid. Leisteen is een natuurlijk gesteente dat bestaat uit dunne lagen sedimentair gesteente die onder druk zijn samengeperst en verhard. Het gesteente is over het algemeen donkergrijs van kleur, hoewel het ook variaties kan hebben in kleur en textuur, afhankelijk van de specifieke samenstelling van mineralen. Een van de voordelen van leisteen naamborden is dat het bestand is tegen weersinvloeden en slijtage, waardoor het geschikt is voor gebruik buitenshuis, ideaal als voordeurbordje!

Ruime collectie leistenen naamborden

Onze collectie leistenen naamborden is verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een klassiek of modern ontwerp, er is voor ieder wat wils. Bovendien kun je je eigen persoonlijke tekst toevoegen aan het naambord, wat het extra bijzonder maakt. Elk naambord wordt handmatig gegraveerd, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en nauwkeurigheid van de tekst. Leisteen naamborden zijn er in verschillende maten en stijlen, van traditionele rechthoekige borden tot meer moderne vormen en ontwerpen.

Geschikt voor woningen en bedrijven

Naast het gebruik als naamborden zijn leistenen ook populair voor gebruik als huisnummers, adressen en informatieborden op bedrijfspanden. Hoewel leisteen naamborden duurder kunnen zijn dan borden van andere materialen, bieden ze een duurzaam en stijlvol alternatief dat jarenlang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft. Of het nu voor residentiële of commerciële toepassingen is, leisteen naamborden zijn een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een langdurige en gepersonaliseerde oplossing. Het naambord van leisteen kan eenvoudig bevestigd worden aan de muur, schutting of tuinhek.

Leisteen naambord, geheel naar wens

Bent u op zoek naar een uniek en duurzaam naambord voor uw huis, bedrijf of tuin? Bekijk dan onze ruime collectie van leistenen naamborden en bestel vandaag nog uw eigen persoonlijke naambord.

Lees verder

Veelgestelde vragen over Leisteen naamborden

De voordelen van leisteen naamborden in vergelijking met andere materialen zijn:

  • Duurzaamheid: Leisteen is een natuurlijk materiaal dat bestand is tegen weer en wind, corrosie en roest.
  • Unieke uitstraling: Leisteen heeft een natuurlijke textuur en kleur, wat zorgt voor een unieke uitstraling en karakter.
  • Personalisatie: Leisteen naamborden kunnen worden gemaakt met uw eigen tekst en ontwerp.
  • Langer meegaand: Leisteen naamborden gaan langer mee dan bijvoorbeeld kunststof of aluminium naamborden.
  • Esthetisch aantrekkelijk: Leisteen heeft een natuurlijke uitstraling die esthetisch aantrekkelijk kan zijn voor veel mensen.
  • Ongevoelig voor temperatuurverschillen: Leisteen is ongevoelig voor temperatuurverschillen, wat betekent dat het niet zal krimpen of uitzetten.

Ja, het is mogelijk om uw eigen tekst toe te voegen aan een leisteen naambord.U kunt uw eigen ontwerp creëren met de door u gewenste tekst. Dit kan zijn uw naam, huisnummer, bedrijfsnaam of welke tekst dan ook die u wenst. Ook de lettergrootte en lettertype kan naar eigen wens gekozen worden.

Ja, leisteen naamborden zijn bestand tegen weer en wind. Leisteen is een natuurlijk materiaal dat is ontstaan uit sedimenten van klei, zand of ijzer. Het is een harde en duurzame steensoort die resistent is tegen de meeste weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, vorst en hitte. Leisteen naamborden zijn daarom een geschikte oplossing voor buitengebruik.

Ja, het is mogelijk om een specifiek ontwerp te creëren voor uw leisteen naambord.We bieden u de optie om uw eigen ontwerp te creëren met uw gewenste tekst. Dit kan zijn uw naam, huisnummer, bedrijfsnaam of welke tekst dan ook die u wenst. Ook de lettergrootte en lettertype kan naar eigen wens gekozen worden.

Er zijn een aantal stappen die u kunt nemen om uw leisteen naambord in goede staat te houden:

  • Reinig het naambord regelmatig met een milde zeep en water, en spoel het af met schoon water. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of schurende materialen.
  • Verwijder regelmatig vuil, mossen, algen en andere verontreinigingen van het naambord. Dit kan met een borstel.

Houd er rekening mee dat leisteen een natuurlijk product is en dat er kleurverschillen kunnen ontstaan door de natuurlijke samenstelling van de steen. Ook kan er door de tijd heen een natuurlijke vergrijzing van de steen optreden.

Top