Nee-Ja en Nee-Nee bordjes

Nee-Ja en Nee-Nee bordjes

Met een Nee-Ja of Nee-Nee bordje voor de deur, geef je duidelijk aan of je wel of geen ongeadresseerd reclamedrukwerk en huis-aan-huisbladen wilt ontvangen. Zo voorkom je ongewenste stapels folders op de deurmat en houd je jouw brievenbus opgeruimd. Wij bieden een ruim assortiment van deze bordjes aan in verschillende materialen.

Kunststof nee-ja en nee-nee bordjes

Onze kunststof nee-ja en nee-nee bordjes zijn stevig en duurzaam. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, waardoor er voor iedereen een passend bordje te vinden is. Kunststof bordjes zijn bovendien licht van gewicht en eenvoudig te bevestigen aan de deur of brievenbus.

Aluminium nee-ja en nee-nee bordjes

Aluminium nee-ja en nee-nee bordjes hebben een strakke en moderne uitstraling. Het materiaal is sterk en kan goed tegen weersinvloeden, waardoor het bordje jarenlang meegaat. Wij bieden deze bordjes aan in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd een bordje vindt dat past bij jouw smaak en interieur.

Emaille nee-ja en nee-nee bordjes

Emaille nee-ja en nee-nee bordjes hebben een nostalgische uitstraling en zijn zeer duurzaam. Het materiaal is bestand tegen extreme weersomstandigheden en blijft jarenlang mooi. Onze emaille bordjes zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren. Zo vind je bij ons altijd een bordje dat past bij jouw persoonlijke smaak.

RVS nee-ja en nee-nee bordjes

RVS nee-ja en nee-nee bordjes hebben een luxe uitstraling en passen perfect bij een moderne woning. Het materiaal is duurzaam en kan goed tegen vocht en corrosie. Onze RVS bordjes zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en designs, zodat je altijd een bordje vindt dat past bij jouw wensen en behoeften.

Bestel jouw nee-ja of nee-nee bordje bij ons

Bestel nu jouw Nee-Ja of Nee-Nee bordje bij ons en voorkom onnodig reclamedrukwerk en huis-aan-huisbladen. Bij ons heb je de keuze uit verschillende materialen en designs. Onze bordjes zijn eenvoudig te bevestigen en gaan jarenlang mee. Bestel vandaag nog en houd jouw brievenbus opgeruimd en overzichtelijk!

Lees verder
Top