Acrylaat naamborden

Een acrylaat naambord is gemaakt van kunststof. Dit materiaal wordt ook wel perspex of plexiglas genoemd. Deze grondstof is zeer sterk en licht in gewicht. Het voordeel van dit materiaal is dat heftige regenbuien of felle znnestralen geen nadelige effecten hebben op het naambord. Het acrylaat naambordje is van oorsprong helder en doorzichtig, maar is ook verkrijgbaar in kleur. De inscriptie wordt gegraveerd op het naambord en gelakt in de opgegeven kleur. Bij bepaalde naamborden wordt uw tekst eruit gelaserd wat een speciaal effect geeft.

De acrylaat naamborden zijn beschikbaar in diverse afmetingen en vormen. Mocht de maat die je zoekt er niet tussen staan dan kun je ons altijd mailen en kunnen we kijken wat er mogelijk is. Wanneer je op de site een specifiek naambordje met een bepaalde afmeting hebt geselecteerd, kun je de gewenste tekst invoeren. Ook kun je kiezen in welk lettertype de tekst moet geplaatst worden. Daarnaast kun je de tekstkleur, lettergrootte en uitlijning bepalen. 

Naamborden kunnen opgehangen worden door middel van blinde sluiting of bijpassende kunststof dopjes. om uw naambord nog mooier te maken is het ook mogelijk om luxe aluminium dopjes in de kleur zwart, zilver of goud bij te bestellen. Bij naamborden met een plakstrip heeft u een vlakke ondergrond nodig. Je kunt dit bordje prima onderhouden met een lauw sopje. Acrylaat naamborden worden binnen 2-5 werkdagen verstuurd.

Lees verder
Top