Huisnummers verlicht

Maak je huisnummer zichtbaar in het donker met een verlicht huisnummerbordje

Als je 's avonds bezoek krijgt, is het belangrijk dat jouw huisnummer goed zichtbaar is. Een verlicht huisnummerbordje is dan de ideale oplossing. Bij Naambordkopen.nl kun je kiezen uit verschillende led verlichte huisnummers, die geschikt zijn voor zowel woningen als bedrijven.

Onze led verlichte huisnummers zijn gemaakt van acrylaat en de tekst wordt aan de achterkant ingegraveerd in een melkwitte kleur. Je hebt de keuze uit diverse afmetingen, kleuren led verlichting, lettertypes en uitlijningen. Bij het huisnummerbordje worden RVS afstandhouders en 12V omvormers voor de stroomaansluiting meegeleverd. Hierdoor kun je het huisnummerbordje eenvoudig aan de muur bevestigen en aansluiten op het stroomnet.

Een energiezuinig en onderhoudsvrij verlicht huisnummer

Onze led verlichte huisnummers zijn energiezuinig en gaan lang mee. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij en zorgen ze voor een moderne uitstraling van jouw woning. Met onze led verlichte huisnummers ben je er zeker van dat jouw huisnummer goed zichtbaar is, zodat bezoekers jouw woning eenvoudig kunnen vinden.

Bij Naambordkopen.nl bestel je gemakkelijk en snel jouw led verlichte huisnummerbordje online.

Lees verder
Top