Messing naamborden

Messing naamborden zijn een prachtige en tijdloze oplossing voor het aanduiden van uw huisnummer of bedrijfsnaam. Gemaakt van hoogwaardige messing, een legering van koper en zink, bieden deze naamborden een klassieke en elegante uitstraling die past bij elke woning of bedrijf. Messing is een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Dit maakt deze naamborden een ideale keuze voor gebruik buitenshuis. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en onderhouden.

Onze Messing naamborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van klassiek en traditioneel tot modern en strak, en kunnen worden gepersonaliseerd met een aangepaste tekst, waardoor ze een unieke touch geven aan elke woning of bedrijf. De naamborden zijn ook een ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele uitstraling.

Messing naamborden zijn een prachtige manier om uw huisnummer of bedrijfsnaam te presenteren en zijn beschikbaar op onze website. Kijk gerust rond in onze collectie en bestel uw eigen Messing naambord vandaag nog.

Lees verder

Veelgestelde vragen over Messing naamborden

Messing naamborden hebben vele voordelen ten opzichte van andere materialen. Zo zijn messing naamborden:

  • Duurzaam en bestand tegen roest
  • Uitstraling: messing geeft een chique en klassieke uitstraling
  • Personaliseerbaar: kan door gravure of bedrukking op maat worden gemaakt
  • Lage kosten in vergelijking met andere edele metalen
  • Gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken

Het kleinste messing naambordje dat we verkopen is 5 x 1 cm. Het grootste standaardmodel is 50 x 50 cm. Een aangepast formaat nodig? Stuur ons een e-mail voor een prijsopgave.

Wij graveren al onze messing naamborden. Uw naam en/of huisnummer wordt in de messing naamplaat gegraveerd. Vervolgens wordt het messing naambord zwart ingelakt. Wij werken niet met bedrukking op messing naamborden.

Wij maken onderscheid in twee soorten messing naamborden: Gegoten, waarbij een messing in een vorm gegoten wordt, en vlakke messing naamborden. Na het graveren wordt er een beschermende laklaag over uw messing naambord aangebracht, om de levensduur te verlengen. Dit geeft ook een glans.

Normaalgesproken is er een verschil tussen binnen- en buitengebruik van messing naamborden. Messing is een legering van koper en zit en is daardoor vatbaar voor oxidatie en verkleuring buitenshuis. Wij brengen echter een beschermende laklaag aan op het messing naambord, waardoor de levensduur buiten vrijwel net zo lang is als de levensduur binnen.

Top