Glazen naamborden

Naamborden van glas

Ben je op zoek naar een naambord met een luxe uitstraling? Dan is een glazen naambord een uitstekende keuze. Bij bedrijfspanden en woningen zal deze uitvoering goed tot zijn recht komen. Je kunt deze glazen bordjes zowel binnen als buiten plaatsen. Ze zijn zeer sterk en je hebt er bijna geen onderhoud aan. Heb je de voorkeur voor een helder- of gematteerd glazen naambord? Beide opties zijn mogelijk. De glazen naamborden vind je in de volgende diktes: 4 mm, 8 mm of 15 mm. Het materiaal om het bordje te bevestigen wordt erbij geleverd. Ook hebben we naamborden van glas gecombineerd met andere materialen, zoals RVS.

Je hebt de keuze uit de volgende soorten glazen naamborden:

Glazen naambordje met RVS

RVS (Roestvrij staal) is een duurzaam materiaal dat weerstand biedt tegen corrosie en roest, waardoor het een ideale keuze is voor naamborden buitenshuis. Het glas zorgt voor een heldere en elegante uitstraling en geeft een moderne en strakke uitstraling aan elk gebouw. De RVS dopjes maken het geheel helemaal af.

Glazen naamborden met spiegel glas

Glazen naamborden met spiegelglas zijn een opvallende en moderne manier om het huis of gebouw aan te duiden. Dit type glas is speciaal gemaakt om licht te reflecteren, waardoor het een heldere en glanzende uitstraling heeft. Het leuke aan deze uitvoering is dat de bezoeker zichzelf in dit naambord terug ziet. Om tot een spiegel naambord te komen, laten we een mal maken. Hier wordt de spiegel op aangebracht en met zandstralen wordt de overbodige spiegel laag weg gestraald waardoor alleen de tekst overblijft.

Glazen naambord met gebrokkeld glas

Dit type glas heeft een uniek en gebroken oppervlak, waardoor het licht op een speciale manier weerkaatst en een prachtige glans creëert. Hierdoor zorgen deze naamborden voor een opvallende en visueel aantrekkelijke toevoeging aan elke gevel.

Lees verder

Veelgestelde vragen over Glazen naamborden

Glazen naamborden hebben vele voordelen ten opzichte van andere materialen:

  • Glazen naamborden zijn modern en hebben een elegant uiterlijk
  • Doordat glazen naamborden (gedeeltelijk) transparant zijn, geeft dit een chique uitstraling aan uw woning
  • Glazen naamborden zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken
  • Glazen naamborden zijn duurzaam en hebben geen roestvorming

We hebben grofweg drie verschillende modellen glazen naamborden:

  • Glas met RVS: Een RVS achterplaat met uw huisnummer daarin gegraveerd, met een glazen voorplaat met afstand tot de achterplaat geeft een uniek uiterlijk aan uw woning.
  • Spiegelglas: Hierbij wordt het volledige naambord gezandstraalt, behalve de tekst. Daardoor blijft de tekst zichtbaar. In de tekst kan een bezoeker zichzelf zien, waardoor dit de naam "Spiegelglas" heeft
  • Gebrokkeld glas: Gebrokkeld glas geeft een natuurlijke uitstraling aan uw naambord en is altijd uniek

Onze glazen naamborden zijn te krijgen in een drukte van 4, 8 of 15 millimeter. Het kleinste glazen naambord dat wij aanbieden is 15 x 15 centimeter, het grootste glazen naambord is 30 x 20 centimeter.

Glazen naamborden hebben een uniek bewerkingsproces. Afhankelijk van het model wordt de tekst gegraveerd of gezandstraalt. Bij zandstralen wordt het volledige glazen naambord gezandstraalt, behalve de naam of het huisnummer. Daardoor blijven de naam en het huisnummer zichtbaar.

Top