Glazen naamborden

Ben je op zoek naar een naambord met een luxe uitstraling? Dan is een glazen naambord een uitstekende keuze. Bij bedrijfspanden en woningen zal deze uitvoering goed tot zijn recht komen. Je kunt deze bordjes zowel binnen als buiten plaatsen. Ze zijn zeer sterk en je hebt er nagenoeg geen onderhoud aan. Heb je de voorkeur voor helder of gematteerd glas? Beide opties zijn mogelijk. De glazen naamborden vind je in de volgende diktes: 4 mm, 8 mm of 15 mm. Het materiaal om het bordje te bevestigen wordt erbij geleverd.

Je hebt de keuze uit de volgende soorten glazen naamborden:

·       Glas met RVS

RVS heeft als voordeel dat het een verhoogde bestendigheid heeft tegen roestvorming. Waardoor je een glazen naambord met RVS jarenlang buiten aan je gevel kunt laten hangen. De RVS dopjes maken het geheel helemaal af.

·       Spiegel glas

Het leuke aan deze uitvoering is dat de bezoeker zichzelf in dit naambord terug ziet. Om tot een spiegel naambord te komen, laten we een mal maken. Hier wordt de spiegel op aangebracht en met behulp van zandstralen wordt de overbodige spiegel laag weg gestraald waardoor alleen de tekst overblijft.

·       Gebrokkeld glas

Zoek je naar een glazen naambord met iets extra’s? Gebrokkeld glas geeft iets bijzonders aan je glazen naambord! Je hebt verschillende lettertypes en kleuren waaruit je kan kiezen.

Lees verder
Top