Messing huisnummers

Bestel een mooi huisnummer of huisnummerbordje van messing. Messing is een legering van koper en zink. De messing huisnummers zijn voorzien van een speciale laklaag waardoor ze zonder te hoeven poetsen er een aardige tijd mooi uit blijven zien. Deze worden geleverd inclusief messing schroeven. 

Naast huisnummers kun je ook kiezen voor een messing huisnummerbordje. Deze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen. Het getal wordt in het bordje gegraveerd. Vervolgens wordt de gewenste kleur erin gelakt. Je hebt de keuze uit de kleuren: zwart , donker blauw, donker groen, wit, bordeaux rood of rood. De messingbordjes worden ook voorzien van een laklaag die beschermt tegen oxidatie.

Ook zijn er gegoten nummerbordjes in verschillende vormen en afmetingen. Je hebt keuze uit verschillende sierlijke lettertypes. Om deze te bevestigen heb je de keuze uit gaatjes of gaatjes met schroefjes

Je hebt de keuze uit gaatjes, gaatjes en schroefjes of zelfklevende tape om het bordje te bevestigen. In de productopties kun je kiezen uit verschillende lettertypes en tekstkleuren.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 6,5 cm, 10 cm of 12 cm hoog. Van nummer 0 t/m 9. De levertijd is circa 2-5 werkdagen.


Lees verder
Top