Hoefijzers met naam

Hoefijzer met tekst

Kan je wel een portie geluk gebruiken? Wanneer je een hoefijzer boven je deur hangt zou dit geluk brengen. Deze dien je met het open gedeelte naar boven te hangen, zodat het geluk opgevangen wordt. Een hoefijzer naambord is ook leuk om cadeau te geven. Het zou prima passen op een manage, een boerderij of boven een voordeur.

Een leuk cadeau

Deze hoefijzers zijn echt gebruikt (en vanzelfsprekend gereinigd), wat iedere uitvoering bijzonder maakt. Naast standaard teksten zijn er ook diverse graveeropties. Wil je een romantisch cadeau geven? Bijvoorbeeld voor Valentijnsdag. Dan zou je de naam van jou en je geliefde met hartje op een hoefijzer kunnen laten graveren.

Hoefijzer graveren

Je hebt de mogelijkheid om een hoefijzer met alleen tekst of tekst met een afbeelding te kiezen zoals een klavertje vier, een hartje, een paard of hondenpootjes. Jouw tekst wordt in het midden van het hoefijzer gelaserd. Maximaal kunnen er 3 regels op het hoefijzer geplaatst worden, maar we adviseren je om maar 2 regels te gebruiken. De schroefjes om het hoefijzer te bevestigen zijn inbegrepen. Om het hoefijzer rechtop te laten staan, is er de optie een hoefijzerhouder erbij te bestellen. De afmeting van een hoefijzer is ca. 14 x 14 cm. Een hoefijzerhouder is 7,5 x 4 cm. De levertijd is 3 werkdagen.

Lees verder
Top