Betonnen naamborden

Naambord van beton

Zoek je een naambord met een moderne uitstraling? De natuurlijke kleur van beton past helemaal bij deze tijd. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen we nu ook betonnen naamborden maken. Het beton wordt in een mal gegoten en meteen voorzien van bevestigingsbussen. Als de 1,5 cm betonplaat is uitgehard, kunnen we het gaan bewerken.

De opdruk kun je helemaal zelf bepalen. Voor de tekstkleur heb je de keuze uit wit, zwart of beton grijs. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende lettertypes. Wanneer je het bord een moderne look wilt geven, kun je het beste kiezen voor een strak sans serif lettertype. De tekst wordt door onze geavanceerde UV printer op het beton geprint en is weerbestendig. Wil je voordat het naambord gegoten wordt een voorbeeld ontvangen? Dit is zeker mogelijk. Wanneer je bestelling plaatst kun je dit opgeven. Na de bestelling ontvang je in je mailbox een voorbeeld van jouw betonnen naambord.

Losse cijfers van beton

Daarnaast kun je ook losse betonnen cijfers (0 t/m 9) bij ons bestellen. De hoogte van het betonnen cijfer is 20 of 30 cm en de dikte is 4 cm. Bij de huisnummers met een hoogte van 20 cm kun je ook een toevoeging (A, B of C) bestellen. De betonnen naamborden en cijfers worden blind bevestigd met behulp van stiften aan de achterkant.

Je betonnen naambord of cijfer wordt snel geleverd. Binnen 3 werkdagen wordt deze verzonden.

Lees verder

Veelgestelde vragen over Betonnen naamborden

Ja, een naambord van beton is meestal grijs. Wel zijn de tekstvlakken of cijfervlakken in wit, zwart of antraciet.

Ja, sommige naamborden van beton hebben een afbeelding. Kijk maar eens bij dit betonnen naambord met afbeelding.

Nee, volledig zwart, dat kan niet. We kunnen wel zwarte tekst plaatsten. Voor zwarte naamborden hebben we wel een aparte categorie. Kijk daar eens. Of bekijk eens de donkergrijze, bijna zwarte leistenen naamborden.

Top