Naamborden

Ruime keuze aan naamborden

De voordeur van je huis is vaak het eerste wat bezoekers zien als ze aankomen. Een mooi huisnummer of naambordje mag dan ook niet ontbreken. Een naambord bij de voordeur moet natuurlijk passen bij je smaak en de stijl van je woning. De collectie naamborden bij naambordkopen.nl is zo groot, dat er ook voor jou een perfect voordeurbordje bij zit. We hebben kleine en grote borden, rond, ovaal of vierkant. Zwart, zilver of rood en meer! Zoek je een goedkoop naambord of wil je een naambordje van een bijzonder materiaal? Kijk gewoon eens rond. En heb je vragen? Dan helpen wij je graag.

Gepersonaliseerde naamborden voordeur

Je kunt bij ons nagenoeg alle naamborden geheel naar wens maken, personaliseren. Zo bepaal je zelf of je bord alleen een nummer krijgt, alleen tekst of een combinatie van beide. Je kiest je eigen tekst, tekstkleur en lettertype. Bij sommige naamborden kun je ook een afbeelding of logo plaatsen. Wij maken met grote zorgvuldigheid jouw naambord 100% naar wens. De levertijd van onze naamborden staat duidelijk aangegeven. Sommige naamplaatjes heb je binnen 2 dagen in huis. Moeten de borden met de hand beschilderd worden? Dan kan het iets langer duren. 

Zwart of zilver, RVS of messing, rond of vierkant

Onze voordeur naamborden zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten, maar ze dienen allemaal hetzelfde doel, duidelijk aangeven wie er in de woning woont of welk huisnummer het betreft. Maar onze collectie is groter dan enkel voordeur naamborden of huisnummers. Wij bieden ook mooie zakelijke naamborden en uithangborden, die je prima kunt voorzien van je bedrijfslogo. En onze naamplaatjes zijn 100% geschikt voor gebruik buiten (en natuurlijk binnen). 

Hoe kies je een voordeur naambord?

Bij het kiezen van voordeur naambord zijn verschillende factoren om te overwegen. De eerste is het materiaal. Naamborden worden gemaakt van diverse materialen, van metaal tot hout, kunststof of zelfs steen. Het ene materiaal gaat langer mee dan het andere. Maar, eerlijk is eerlijk, onze naamborden zijn allemaal van hoge kwaliteit en duurzaam. Maar een naambord van RVS gaat een leven lang mee, terwijl een handgeschilderd houten naambord na zeer veel jaar toch echt wat kleur zal verliezen als deze in de volle zon, wind en kou hangt.

Naamborden voor ieder budget

Heb je een beperkt budget? Zoek dan gewoon een goedkoop naambord. De prijs zegt niets over de kwaliteit en veelal wel iets over het materiaal. Zo zijn kunststof naamborden niet al te prijzig. Ook de afmeting en overige opties bepalen de prijzen van naambordjes. Sommige mensen kiezen een voordeurbodje op basis van kleur. Maar de meeste mensen klikken door de verschillende naamborden categorieën heen en zien uiteindelijk een stijl die aanspreekt. 

Zelf tekst toevoegen

Bijna al onze borden zijn te personaliseren. De opties staan duidelijk aangegeven. Veelal kun je zelf tekst toevoegen. Ook kun je het lettertype, de uitlijning en de kleur van de tekst bepalen. Hoeveel regels tekst je kwijt kunt, zie je vanzelf. Een voorbeeld van de tekst verschijnt terwijl je de regels invult. Ook het lettertype verandert mee, zodat je een duidelijk voorbeeld van je voordeur naambordje krijgt. Sommige naamborden bieden ruimte voor een afbeelding.

Ophangen van de naamborden

Bij het installeren van de naamplaatjes is het belangrijk dat je rekening houdt met het materiaal. Per naambordje krijg je opties te zien. Soms hebben we al gaatjes voorgeboord en kun je schroefjes of afdekdopjes bij bestellen. Andere bordjes bevestig je met zelfklevend tape. Draai schroeven nooit te strak aan. Vooral (natuur)stenen naamborden zijn kwetsbaar. Woon je in een appartement of flat? Kijk dan even naar de regels. Sommige VvE’s kunnen specifieke eisen stellen aan de grootte en de plaatsing van naamborden. En mocht je meer informatie willen over een naambord of heb je hulp nodig? Neem dan even contact op, wij helpen graag!

Lees verder
Top