Plexiglas huisnummers

Een huisnummerbordje van plexiglas!

Plexiglas huisnummers zijn doorzichtig en bieden verschillende voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is plexiglas lichter en minder breekbaar. Hierdoor is het zeer geschikt om te plaatsen bij je woning, garage of onderneming. Het huisnummer wordt uit folie gesneden en aan de achterzijde van het plexiglas bedrukt in de kleur van je keuze. Ook kunt u kiezen voor een nog luxer uitstaling om uw cijfer in te laten graveren in uw gewenste kleur.

Bij ons assortiment vind je plexiglas huisnummers in diverse afmetingen. Je hebt keuze uit huisnummers n verschillende maten. De dikte van de bordjes is 3 mm. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om je eigen ontwerp te maken en te bepalen waar de tekst op het bordje geplaatst wordt. Je kunt zelf de lettergrootte, uitlijning en regelhoogte instellen voor een bordje dat volledig aansluit bij jouw wensen.

Plexiglas huisnummers: Volledig onderhoudsvrij

Onze plexiglas huisnummers zijn eenvoudig te onderhouden met een sopje. Daarnaast geven de afstandhouders een fraai effect doordat het bordje wat meer van de muur af komt te staan. Je hebt keuze uit diverse tekstkleuren en lettertypes. Voor een moderne uitstraling kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sans serif lettertype zoals Avant Garde of Handel. Bestel nu jouw plexiglas huisnummerbordje en maak je woning zichtbaar voor bezoekers.

Lees verder

Veelgestelde vragen over Plexiglas huisnummers

Ja, het huisnummerbordje is doorzichtig. Het cijfer op het bordje is leverbaar in vele kleuren.

Nee, plexiglas, ook bekend als acrylglas of PMMA (polymethylmethacrylaat), is een transparant thermoplastisch materiaal dat vaak wordt gebruikt als lichtgewicht en splintervrij alternatief voor glas. Als het gaat om huisnummers, is plexiglas een populaire keuze zijn vanwege de duurzaamheid, weersbestendigheid en esthetische aantrekkingskracht.

Plexiglas is licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te bevestigen is op verschillende oppervlakken zoals muren, hekken of brievenbussen. Het kan worden bevestigd met zelfklevend tape. Ook kunnen wij gaatjes voorboren in het huisnummerbordje en schroeven meeleveren. De exacte mogelijkheden geven wij per bordje aan.

Top