Houten naamborden

Mooie houten naamborden met tekst

Als je op zoek bent naar een houten naambord, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruime selectie aan verschillende soorten houten naamborden in diverse maten, kleuren en stijlen. Of je nu een klassiek of modern naambord zoekt, wij hebben voor ieder wat wils. Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om je eigen tekst te plaatsen en te kiezen uit verschillende lettertypes. Zo weet je zeker dat je een naambord hebt dat perfect past bij de uitstraling van je huis.Wat dacht je van een cottage houten naambordje? Of liever teakhout of schors?

Houten cottage naamborden

Als je op zoek bent naar een naambord in Engelse stijl, dan is een cottage naambord de juiste keuze. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en met verschillende afbeeldingen. Wil je een eigen afbeelding op je naambord laten plaatsen? Ook dat is mogelijk. Je kunt jouw wensen telefonisch of via de mail aan ons doorgeven, zodat wij het naambord geheel op maat voor je kunnen maken.

Houten hartvormige naamborden

Een hartvormig houten naambord is perfect als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau voor een vriend, vriendin of familielid. Hierop kun je een persoonlijke wens of herinnering aan een speciaal moment plaatsen. Naast een eigen tekst kun je ook kiezen voor een standaardtekst. Zo heb je altijd een uniek en persoonlijk cadeau.

Teakhouten scheepsplanken

Als je een boot of schip hebt, dan mag een teakhouten scheepsplank niet ontbreken. Teakhout is namelijk ongevoelig voor houtrot en gaat erg lang mee. Bij ons heb je verschillende mogelijkheden voor een teakhouten scheepsplank. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gegraveerde en/of gelakte tekst. Als je kiest voor lakken, kun je zelf een tekstkleur opgeven en wordt het hout afgelakt met teaklak in de door jou gekozen kleur. Daarnaast kun je ook kiezen voor vinylbelettering in combinatie met lakken.

Houten schorsplanken

Onze houten schorsplanken zijn ideaal voor vakantiewoningen of huizen op het platteland. Deze naamborden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en hebben een rustieke uitstraling dankzij het gebruik van schorsdelen. Een houten schorsplank is niet alleen praktisch als naambord, maar draagt ook bij aan de sfeer van je huis. Bij ons kun je altijd terecht voor een persoonlijk advies en een naambord dat bij jou past.

Lees verder
Top