Houten naamborden

Ben je op zoek naar een houten naambord? Bij naambord kopen heb je een keuze uit verschillende soorten, maten en kleuren. Je kunt in veel gevallen een eigen tekst plaatsen. Ook heb je de keuze uit diverse lettertypes.


Houten cottage naamborden

Wil je een naambord in Engelse stijl? Dan is een cottage naambord de juiste keuze. Deze zijn te bestellen in verschillende kleuren, afbeeldingen en afmetingen. Ook is het mogelijk een eigen afbeelding te plaatsen. Telefonisch of via de mail kun je jouw wensen voorleggen aan de schilder.


Houten hartvormige naamborden

Zoek je een persoonlijk naambordje die je aan een vriend/vriendin of familie cadeau kan doen? Dan is een hartvormige houten naambord zeer geschikt. Hierop kun je een persoonlijke wens of een herinnering aan speciaal moment plaatsen. Naast een eigen tekst kun je ook voor een standaard tekst kiezen.


Scheepsplanken van Teakhout

Wanneer je in het bezit bent van een boot of schip mag een teakhouten scheepsplank niet ontbreken. Het voordeel van het teakhouten materiaal is dat het ongevoelig is voor houtrot en erg lang mee gaat.

Hier heb je de volgende mogelijkheden:

- Je kunt de tekst laten graveren en/of lakken. Wanneer je voor lakken kiest, kun je een tekstkleur opgeven en in deze kleur wordt het hout met teaklak afgelakt.

- Ook kun je kiezen voor vinyl en lakken. De gekozen tekstkleur wordt met vinyl belettering erop geplaatst. Vervolgens wordt het hout afgelakt.


Houten schorsplanken

In ons assortiment vind je ook houten naamborden gemaakt van een schorsdelen. Dit zou uitstekend passen bij een vakantiewoning of een huis op het platteland. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 

Lees verder
Top