Houten naamborden

Mooie houten naamborden met tekst

Als je op zoek bent naar een houten naambord, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruime selectie aan verschillende soorten houten naamborden in diverse maten, kleuren en stijlen. Of je nu een klassiek of modern naambord zoekt, wij hebben voor ieder wat wils. Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om je eigen tekst te plaatsen en te kiezen uit verschillende lettertypes. Zo weet je zeker dat je een naambord hebt dat perfect past bij de uitstraling van je huis en voordeur.Wat dacht je van een cottage houten naambordje? Of liever teakhout ?

Houten naamborden in Engelse stijl

Als je op zoek bent naar een naambord in Engelse stijl, dan is een cottage naambord de juiste keuze. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en met verschillende afbeeldingen. Wil je een eigen afbeelding op je naambord laten plaatsen? Ook dat is mogelijk. Je kunt jouw wensen telefonisch of via de mail aan ons doorgeven, zodat wij het naambord geheel op maat voor je kunnen maken.

Teakhouten scheepsplanken

Als je een boot of schip hebt, dan mag een teakhouten scheepsplank niet ontbreken. Teakhout is namelijk ongevoelig voor houtrot en gaat erg lang mee. Bij ons heb je verschillende mogelijkheden voor een teakhouten scheepsplank. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gegraveerde en/of gelakte tekst. Als je kiest voor lakken, kun je zelf een tekstkleur opgeven en wordt het hout afgelakt met teaklak in de door jou gekozen kleur. Daarnaast kun je ook kiezen voor vinylbelettering in combinatie met lakken.

Boomschijf naambord

De categorie met boomschijf naamborden is een grote favoriet. Eenvoudig, duurzaam en mooi. We hebben zelfs boomschijf naambordjes voor je favoriete paard. Deze houten paardenbordjes zijn bijzonder! Je kunt ze in drie formaten krijgen en de tekst laseren we op het boomschijfje.

Naambordje voordeur hout

Zoek je een naambord voor naast de voordeur van hout maar dan zonder tekst? Dan kies je voor een houten huisnummer! Houten huisnummers zien er mooi uit en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.


Lees verder

Veelgestelde vragen over Houten naamborden

Jazeker! Op deze pagina vind je een paar houten naamborden met bloemen. Ben je op zoek naar andere afbeeldingen? Dan raden we je aan bij de cottage naamborden te kijken.

Dat is prima. Kijk vooral eens bij onze houten huisnummers!

De tekst op de boomschijf naamborden wordt aangebracht dmb een laser. Afhankelijk van de grootte van het houten boomschijfje kun je het aantal regels bepalen. Dit staat per bordje aangegeven.

Top