Acrylaat naamborden met laser-uitgesneden tekst

Acrylaat naamborden met laser-uitgesneden tekst

Onze acrylaat naamborden zijn van hoogwaardig kunststof en staan bekend onder de namen perspex of plexiglas. Deze bordjes zijn uitermate geschikt voor buitengebruik, omdat het materiaal bestand is tegen heftige regenbuien en felle zonnestralen. Bovendien is het materiaal niet gevoelig voor corrosie of roest. Bij ons kun je kiezen uit diverse afmetingen en vormen van acrylaat naamborden met een laser-uitgesneden tekst.

Ruime keuze in afmetingen en vormen

Wij bieden diverse afmetingen en vormen acrylaat naamborden met laser-uitgesneden tekst aan, waaronder rechthoekige, ovale en ronde naamborden. Dankzij deze ruime keuze vind je altijd een naambord dat past bij jouw wensen en behoeften.

Personaliseer jouw naambordje

Bij ons kun je het naambordje helemaal personaliseren naar jouw wensen. Je kunt zelf de gewenste tekst invoeren en het lettertype, de tekstkleur, lettergrootte en uitlijning kiezen. De inscriptie wordt vervolgens met een laser uitgesneden, wat zorgt voor een uniek en speciaal effect. Zo kun je het naambordje helemaal aanpassen aan de stijl van jouw woning of bedrijfspand.

Bevestigingsmogelijkheden

Onze acrylaat naamborden met laser-uitgesneden tekst kunnen opgehangen worden met een blinde sluiting. Door deze blinde sluiting zijn er geen schroeven van buitenaf zichtbaar en lijkt het net alsof het naambord zweeft.

Lees verder
Top