Grote emaille naamplaten

Geef je huis of kantoor een persoonlijke touch met een grote emaille naamplaat. Met deze unieke toevoeging aan je interieur kun je laten zien wie je bent en waar je woont. Emaille naamplaten zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook zeer duurzaam en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Emaille is een materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor het maken van naamplaten. Het wordt vervaardigd door een glazuurlaag op metaal aan te brengen en deze vervolgens te bakken bij hoge temperaturen van wel 800 graden. Dit zorgt ervoor dat het glazuur een onuitwisbare en weerbestendige afdruk op het metaal maakt. Hierdoor zijn emaille naamplaten zeer geschikt voor buitengebruik, waar ze zonder zorgen tegen weersomstandigheden kunnen.

Wanneer je op zoek bent naar een grote emaille naamplaat, heb je de keuze uit verschillende maten en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke blauwe of groene emaille plaat, of juist voor een moderne en opvallende kleur. Hierdoor is er altijd een emaille naamplaat te vinden die bij jouw persoonlijke smaak en stijl past.

Emaille naamplaten zijn ook geschikt voor bedrijven

Met een grote emaille naamplaat kun je niet alleen je huis of kantoor een persoonlijke touch geven, maar ook laten zien wie je bent en waar je vandaan komt. Je kunt bijvoorbeeld je achternaam op de plaat laten drukken, of juist de naam van je huis of bedrijf. Hierdoor wordt je huis of kantoor een echte blikvanger en laat je zien dat je trots bent op waar je vandaan komt.

Maar emaille naamplaten zijn niet alleen geschikt voor privégebruik, ook voor bedrijven en instellingen zijn ze een uitstekende oplossing. Met een grote emaille naamplaat kun je namelijk op een professionele en elegante manier het gebouw identificeren. Hierdoor zullen bezoekers meteen weten waar ze zijn en zal het gebouw een professionele uitstraling krijgen.

Zijn deze emaille naamplaten te groot voor je?

We hebben ook kleine emaille naamplaatjes, of bekijk al onze emaille naamplaten.

Lees verder
Top