Natuursteen naamborden

Zoek je naambord met een sfeervol en natuurlijk karakter? Dan is wellicht een natuurstenen naambord een goede keuze. Deze stenen zijn gevonden in de natuur en hebben hierdoor een uniek uiterlijk. In ons assortiment vind je de volgende steensoorten:

-       Naamborden van blauwsteen

De duizendjarige blauwsteen met natuurlijke steenstructuur wordt alleen gedolven in de Belgische Ardennen. Het staat ook wel bekend onder de naam hardsteen.

-       Naamborden van graniet

Graniet ontstaat door het ondergronds stollen van magma. Het bestaat uit kwarts, veldspaat en mica. Het heeft een luxe en robuuste uitstraling. De tekst wordt door middel van een ets techniek op het graniet aangebracht. De tekstkleur is witgrijzig. Het naambord wordt bevestigd met Polymax, dit is lijmkit op basis van polymeer. Het naambord wordt pas gemaakt na goedkeuring van het voorbeeld.

-       Naamborden van leisteen

Een leisteen wordt gekenmerkt door verschillende laagjes kwarts met veldspaat en laagjes mica. Wat iedere steen anders maakt. Leisteen is ontstaan door een metamorfose van kleisteen. De tekst wordt op de leisteen gelaserd.

De natuurstenen naamborden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. Bij het opmaken van je naambord heb je de keuze uit diverse lettertypes.

Lees verder
Top