Gepersonaliseerd uithangbord

Duurzaam en stijlvol: Onze uithangborden

Bij Naambordkopen.nl bieden we een uitgebreide collectie uithangborden die door onze smid worden gemaakt, voorzien van twee lagen poedercoating. Met keuze uit de klassieke kleur groen en tijdloos zwart, en de belettering in wit of crème, vind je bij ons de perfecte match voor jouw stijl . Ontwerp jouw naam, logo en/of afbeelding, want bij ons worden beide zijden van het uithangbord voorzien van jouw unieke ontwerp.

Eenvoudig jouw unieke uithangbord maken

Het creëren van jouw gepersonaliseerde uithangbord is bij Naambordkopen.nl heel eenvoudig. Kies eerst een basisontwerp uit ons productoverzicht, variërend van strak en recht tot sierlijk krullende vormen. Vervolgens heb je volop keuze in maatvoering. Bij het gekozen uithangbord personaliseer je vervolgens het uithangbord. Onze ontwerpers maken een voorbeeld en sturen deze ter goedkeuring naar je toe, zodat we zeker weten dat we het uithangbord maken zoals jij het wilt. Met onze snelle service heb je het uithangbord binnen 3 dagen thuis of op de zaak.

Eenvoudige montage

Het monteren van jouw uithangbord is een fluitje van een cent met slechts 2 schroeven. Afhankelijk van het type muur zijn er speciale pluggen verkrijgbaar voor bevestiging op steen, beton, gips en plaatmateriaal. Voor houtwerk zijn pluggen meestal niet nodig. Onze uithangborden zijn zowel voor woningen als winkels een nostalgische en opvallende naamgever. Voor winkels hebben we zelfs extra grote uithangborden, waarbij de belettering aan beide kanten zorgt voor maximale zichtbaarheid in drukke winkelstraten.

Nu een uithangbord bestellen

Bij Naambordkopen.nl is het bestellen van jouw unieke uithangbord eenvoudig en snel. Bestel nu jouw gepersonaliseerde uithangbord bij Naambordkopen.nl en verwelkom jouw gasten, klanten en voorbijgangers op een stijlvolle en persoonlijke manier.

Lees verder
Top